Follow by Email

joi, 15 noiembrie 2012

_*ACTA* - OUG 111/2011;{_ Ioan 1/1,5,[11]; 3/[16],19 }.




 _ Dupa ce, in mod abuziv, M-au deposedat de resursele minime de intretinere /[de trai], ...{implicite abuzuri impotriva rudelor}, ...prin intermediul “institutiilor Statului (?!!!)” /[ Politie, Adminsitratie, Justitie ] ...din Zona Cadastrala – Administrativa - Judiciara _ Sat Tarlele Filiu, orasul Ianca, judetul Braila / Prefectura Braila, Judecatoria Faurei, Tribunalul Braila, Curtea de Apel Galati ...prin “falsi” judecatori si procurori, activi in slujba unor / [diverse S.S.] ...Servicii Secrete Straine de dreptatea Mea si a Poporului Meu _ Romania _ 11/3, ...[vezi si subiectul]: ...

_ Ioan 3/[16],19; _ Luca 21/12,13; 24/26; _ Isaia 53/1-5.


...care trebuiesc coroborate si cu motivele implicite prin care i-Mi este restrictionat zile in sir, accesul la “retea / Antena” ...[neprecizat orar], ...modemul “DIGI.tel” afisand constant “Fara Serviciu” ...si / sau ...“Doar Urgent”, ...toate aceste abuzuri fiind savarsite in contextul “apararii garantate de catre S.S. care manipuleaza intreaga omenire”, dar care de fapt, ...potivit unui proverb: ...”I-si taie singur(i) creanga de sub picioare” ...si / sau, “vorbind in pilde” ...”Se hranesc cu fructe murdare si stricate [_ Facerea 1/24,25], pentru ca nu au ajuns in stadiul  _ Facerea 1/26-28, ...cu vederea si puterea de a se ridica [in doua picioare], sa poata culege si manca fructe proaspete / curate din Pomul din Mijlocul Gradinii _ Facerea 3/[3],5,6, ...sa vada ca sint goi _ Facerea 3/7,11, ...si sa poata auzi Glasul Meu _ Facerea 3/8,17, ...si, astfel, din pricina manipulantilor S.S. _ Facerea 3/1,2,4,13, ...omenirea nu poate ajunge la Pomul Vietii _ Facerea 3/24, ...pentru ca [aceia] iubesc mai mult “ascunzisurile / secretele / intunericul” _ Ioan 3/19 [vezi motivatia implicita], ...si tot asa ...ca “vietatile” _ Facerea 1/24,25 ...[”mananca si nu-si satura pantecele nesatule”], ...vor muri “in pustie” din cauza “lipsei de paine” _ Levitic 26/26, ...din lipsa de hrana _ Matei 4/4; _ Luca 11/49, ...


...-Iata cum arata [o] adresa “oficiala” / nedatata si nesemnata /”neautentificata” ...prin ...R.C.S. $ R.D.S. ...[extras]: ...

...-Informare
    Cu privire la noul cadru de rglementare
     A comunicatiilor electronice                                           RCS & RDS


Stimate abonat, ... [ mesia_unsul_prorocul@yahoo.com ];
                                    { http://mesia-romania5-14-ioan4-26.blogspot.ro/ };

Avand in vedere intrarea in vigoare a OUG nr.111/2011 prin care au fost aduse o serie de modificari asupra prevederilor legale care guverneaza cadrul de reglementare a activitatilor privind retelele si serviciile de comunicatii electronice din Romania, inclusiv asupra contractelor incheiate de catre furnizorii de servicii de comunicatii electronice cu utilizatorii finali;
In scopul indeplinirii prevederilor art.51 alin.(1)-(3) din OUG nr.111/2011, incepand cu data de 24.02.2012, contractul de furnizare servicii de comunicatii electronice incheiat cu RCS & RDS (“Contractul”) se modifica si se completeaza in urmatoarele conditii:

Modificari si completari ale Conditiilor Generale:
I.                   Beneficiarul se poate adresa Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) in vederea solutionarii litigiilor ocazionate de aplicarea OUG 111/2011 si in legatura cu clauzele privind exercitarea drepturilor conferite prin acest act normativ si prevazute in Contract, ori in legatura cu executarea acestor clauze si care nu au fost solutionate pe cale amiabila cu RCS & RDS. Litigiul va fi inaintat in forma scrisa la ANCOM Bucuresti, Str.Delea Noua nr.2, sector 3, Website: www.ancom.org.ro, telefon: 0372.845.402.
II.                In conformitate cu prvederile Deciziei ANCOM nr.1201/2011 la adresa www.rcs-rds.ro, procedura indicatori calitate – sunt disponibile valorile parametrilor aferenti indicatorilor de calitate administrativi pentru furnizarea serviciului de acces la internet precum si procedura de masurare a acestor parametri.


Modificari si completari ale serviciului de acces la internet Digi Net si ale serviciului de acces internet Digi Net Mobil:

III.             In scopul evitarii congestionarii segmentelor de retea sau utilizarii acestora la capacitate maxima, RCS & RDS asigura o monitorizare proactiva a propriei retele de comunicatii si echipamentelor din retea 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, 365 de zile pe an. Pentru o gestionare optima a traficului prin intermediul echipamentelor si solutiilor de ultima generatie, traficul poate fi prioritizat in functie de diferite categorii de trafic aferente serviciilor de transmisii de date si acces la internet.  ...[ ...........].
IV.             In vederea preintampinarii situatiilor care pot conduce la degradarea calitatii serviciilor, RCS & RDS va asigura supervizarea parametrilor de securitate a retelei si serviciilor de comunicatii electronice in mod constant  si printr-un personal calificat. Echipamentele si sistemele critice sunt protejate pe baza conceptului de “apararea in profunzime”, asupra lor fiind efectuate interventii doar de catre personalul calificat si autorizat special in acest scop. ...[ ..........].


Modificari si completari ale serviciului de telefonie fixa Digi Tel si ale serviciului de telefonie mobila Digi Mobil:

V.                ...[ ...................].
VI.             ...[ ...................].
VII.          ...Celelalte termene si conditii ale Contractului care nu au fost modificate prin prevederile de mai sus raman in vigoare si isi produc efectele in continuare.

S.C. RCS & RDS S.A. Tel: +40 (31) 400 4440, Fax: +40 (31) 406 4441,

..................................

...aceasta Adresa [de mai sus], constituind de fapt / in fond un “Act / Adresa - ACTA”, pentru care, potrivit prevederilor OUG nr.111/2011 si Deciziei nr.1201/2011 a ANCOM Bucuresti, ...este interzisa “Contestarea / Actionarea / Judecarea” in ...inJUSTITIA” din Romania.

= Cu stima. –Mesia _ Ezechiel 2/1-10; _ Exodul 3/14; 4/1,[10],11,2012.

6 comentarii:

 1. _ Iata: ...

  http://ro.stiri.yahoo.com/te-urmareste-guvernul-pe-google-raport-ingrijorator-pe-063600691.html
  ...........

  Te urmareste Guvernul pe Google?
  Raport ingrijorator pe 2012:

  Cum a crescut supravegherea on-line

  De Guardian | stirileprotv.ro – 22 de ore în urmă

  Ultimul raport facut de Google arata ca "supravegherea guvernamentala pe internet a cetatenilor a crescut brusc in toata lumea", acestea notificand compania sa predea date personale ale utilizatorilor sau sa elimine informatii cu persoanele in cauza.

  Guardian noteaza in primele 6 luni ale acestui an, autoritatile de la nivel global au facut 20.939 de cerere pentru acces asupra datelor personale ale utilizatorilor Google. Printre aceste date personale se afla cautarile efectuate pe motorul Google, informatiile de pe Gmail si accesul, upload-ul si cautarile de pe Youtube.

  Fata de ultimul raport de transparenta emis de Google in ultimele 6 luni ale anului 2009, cererile de informatii pentru supraveghere aproape s-au dublat ca numar. In urma cu 3 ani, Google inregistra 12.539 de cereri din partea guvernelor din intreaga lume, pentru ca acum sa ajunga la aproape 21.000.

  Ziarul britanic Guardian preia informatii din raportul Google si noteaza: "Autoritatile au facut 1791 de cereri catre Google pentru ca acesta sa elimine 17.746 de fisiere, si asta numai in prima jumatate a acestui an. Cifrele sunt duble fata de perioada similara a anului trecut."

  Google precizeaza pe blogul oficial:

  "Este pentru a 6-a oara cand realizam un astfel de raport, iar trendul este clar, supravegherea guvernelor on-line creste."

  Turcia este una dintre tarile cu cea mai mare rata de crestere a cererilor facute de guvern catre Google, 1013%. Printre cereri se afla si solicitarile de a elimina 426 de clipuri de pe Youtube, posturi de pe Blogger, un document Google si un rezultat de cautare.
  Mai mult, populatia Turciei are in acest moment restrictii de a accesa 63% dintre clipurile de pe Youtube.

  Statele Unite ale Americii conduc insa in topul celor mai numeroase cereri dintr-un an.

  Guvernul american detine o treime dintre cererile catre Google, adica 7.969, iar compania le-a respectat in proportie de 90%.

  Printre videoclipurile sterse de pe Youtube la cererea guvernantilor SUA, se afla clipuri in care politica locala. de stat, dar si politia erau criticate vehement.

  In Europa, 5 din cele mai importante 10 tari apeleaza la aceste restrictii, arata raportul.

  Franta, Germania, Italia, Spania si Marea Britanie au cerut in decursul acestui an ca informatii personale sa fie prezentate de Google.

  Mai mult, in Marea Britanie, cererile din partea guvernului ca anumite postari sa fie sterse au crescut cu 98%, pentru ca in Spania sa creasca cu 60%. Marea Britanie merge insa mai departe si propune un proiect de lege prin care companiile de internet si de telefonie mobila sa monitorizeze activitatea fiecarui cetatean, incluzand retelele sociale, in decursul a 12 luni.

  "Informatiile pe care noi le divulgam sunt numai o bucata din interactiunea reala a guvernelor cu internetul, deoarece nu stim inca ce alte cereri mai sunt facute la acest nivel catre alte companii de tehnologie si telecomunicatii.
  Suntem insa fericiti ca in decursul ultimilor ani, si alte companii, precum Dropbox, Linkedln, Sonic.net si Twitter au inceput sa faca publice aceste statistici.
  Speram ca odata cu timpul, mai multa informatie sa fie facuta in acest sens pentru a intelege cum putem mentine internetul deschis si liber.", mai precizeaza Google pe blogul sau.
  [.............]
  Raportul integral poate fi gasit pe blogul oficial Google.
  ************

  ...-Posibil / probabil, in acelasi context, ...de mai mult timp, Eu nu pot accesa "google.com" , ...afisand constant:

  ..."The connection was interrupted
  The connection to www.google.com was interrupted while the page was loading."

  *********

  = Cu stima. -Mesia.

  RăspundețiȘtergere
 2. _ Incercati sa cititi mesajele pe care le-am postat / transmis in pagina: ... www.ddjobs.ro, ...si daca veti reusi sa cititi vre-unul, ...va rog sa-Mi comunicati cumva; ...

  _ Presupun ca le-au cenzurat, ...posibil / probabil ...in contextul interzicerii [solicitata de "SS alias Guvernul Romaniei"], ...catre "google.com", care afiseaza "Service Unavailable"], ...transferand Controlul / Urmarirea / Cenzura, ...[pr]in "google.ro", ...care deasemenea Mi-au introdus restrictii la postarile de Mesaje /"comentarii" in majoritatea paginilor "Bloggers" - blogspot.com / blogspot.ro ; ...

  _ Iata in copie: ...["Google te plateste"] ?!!!: ...



  D.D. va ofera 10.000 de locuri de munca
  Total Membri : 12592 Articole Publicate: 10277 Articole In Asteptare: 6402

  Inregistreaza-te acum pe site si poti castiga 150-200 EUR pe luna. Tot ce trebuie sa faci este sa scrii articole pe un subiect de interes general si Google te plateste
  ..................
  pentru fiecare click primit pe reclamele din interiorul articolelor scrise de tine. Pentru mai multe detalii ne poti contacta la: ddjobsro@yahoo.com sau pe facebook

  Adauga Un Articol
  ..................

  ...http://www.ddjobs.ro/wp-admin/edit.php: ...



  Articole Adăugare articole

  Proprii (8) |În total (18.249) |Publicate (10.277) |

  Ciorne (1.587) |În așteptare (6.385) |Gunoi (2.333)

  Caută articole: 8 elemente

  Vezi listă Vezi și descriere

  Titlu Autor Categorii Etichete Comentarii Dată Views

  _*Fagaduinta* _ 1 Petru 2/9.
  Mesia Altele Fără etichete
  0
  2 Dec 2012
  Publicat 0 views
  _*Curcubeul Meu* -”Semnul Legamantului” -*Noe* _ Facerea 9/[8],9-[13]; _ Isaia 6/[8],9-[13].
  Mesia Altele Fără etichete
  0
  2 Dec 2012
  Publicat 0 views
  _*[H]Istoria est composuerunt* _ 2 Petru 2/1-3; _ Isaia 6/[8],9,10-[13]; _ Romania 16/18.
  Mesia Altele Fără etichete
  0
  2 Dec 2012
  Publicat 0 views
  _*Schimbarea la Fata* _ Matei 17/2,3,[5]; _ Faptele Ap.3/22.
  Mesia Altele Fără etichete
  0
  2 Dec 2012
  Publicat 0 views
  _*Apocalipsa lui Ioan*.
  Mesia Altele Fără etichete
  0
  2 Dec 2012
  Publicat 0 views
  _ Ezechiel 2/1-10; _ 1 Corinteni 14/21.
  Mesia Altele Fără etichete
  0
  1 Dec 2012
  Publicat 0 views
  _ Pre-viziunile Vangheliei VANGA despre Romania sau implinit.
  Mesia Altele Fără etichete
  0
  1 Dec 2012
  Publicat 0 views
  _ *Miorita*.
  Mesia Altele Fără etichete
  0
  1 Dec 2012
  Publicat 0 views

  8 elemente

  /////////////////////////////////, ...

  ...la citirea mesajelor, pagina afisand: ...


  DDJobs.ro

  Bun venit Mesia | Adauga Un Articol | Logout

  Home
  Auto-Moto
  Arta & Cultura
  Afaceri
  Divertisment
  Foto & Video
  Politica
  Moda
  Sanatate
  Sport
  Tehnologie
  Sfaturi
  Turism
  Altele

  Page not found

  We're sorry, but we can't find the page that you're looking for.
  search



  © DDJobs.ro . Toate Drepturile Rezervate ,

  ...{care, au sediul [pr]in America, ...dar, care au schimbat culoarea precum cameleonul [pentru confuzie / inducere in eroare privitor la intentiile ascunse], ...in ..."jobs.ro" } , ...

  ...care, [in plus], si-au "Rezervat [si] Dreptul" de a schimba continutul mesajelor / vezi la subiectul: ...

  ..._*Fagaduinta* _ 1 Petru 2/9, ...[respectiv] au modificat continutul in : ...[9 defecte feminine pe care barbatii le adora] / ...cred ei / acesti "admin(i) - www.ddjobs.ro" ...alias ..."Servicii Secrete", straini de dreptatea Mea si a Poporului Meu, ...{-*Urmarire*, "Control", Cenzura si "Vanatoare" asta face America pentru Romania si pentru Mine _ Romania 11/3, ...crezand ca vor putea prinde lumina cu "bani[ta]", sau ..."ascunzand / furand" _ Luca 11/33; _ Marcu 4/21-25 ].

  /////////////////////////////

  = Cu stima. -Mesia.

  RăspundețiȘtergere
 3. _ Re: ...[-Subiectul la care au schimbat continutul]: ...

  ..._*Fagaduinta* _ 1 Petru 2/9, ...

  _ Nu deznadajduiti, fiindca, iata: ...

  = Scripturile vorbesc despre [o] FAGADUINTA/"promisiune", ...-Vedeti si previziunile bulgaroaicei Vanghelia VANGA, ...precum si pe cele ale indianului Sundar SINGH, ...despre Romania;

  = Ca orice "fagaduinta / promisiune" nu putea fi facuta pentru trecut, adica "CELE FAGADUITE NU SUNT PETRECUTE", "Cartea fiind PECETLUITA pana acum in "vremea sfarsitului" _ DANIEL 12/[1],4,9, ...[cand]: ...-"Dupa cum terebintul si stejarul i-si pastreaza butucul din Ra_DACI-na, cand sint taiati, tot asa o samanta sfanta se va naste iarasi din poporul acesta"_ Isaia 6/[8],9-[13], ...iesit din "Tatal Intelepciunii" care talcuit se zice BAAS_ARABIA sau Basa_RABI_a sau BASARABIA -adica ROMANIA.

  = Dar omenirea nu a inteles SCRIPTURILE si nici faptul ca acestea contin "REVELAREA viitorului", adica, toate ...*vor urma sa se produca*, ... "nu in timpul (?!)falsului imperiu roman ci "la romanii" prin "devenire" din Romania 11/8; _ Isaia 6/[8],9-[13].

  = Citind in Isaia 1/21,23; 3/12; _ Mica 3/11; _ Romanaia 16/18, ...trebuie sa "talcuiti / talmaciti" cuvantul "daruri", ...prin: ...

  ...- "daruiri", "zecime", "danii", "zeciuieli, "taxe","impozite", ...pe care "le cersesc" / le percep "legiuitorii romani", prin "soldatii romani", ...-care, adica, sunt in solda / platiti de Poporul Roman,...-"carmuitori si indrumatori" _ Isaia 9/16; _ Ieremia 5/26-30; 9/3; _ Mica 2/1,2; 7/3,4, ...care "merg mana-mana", la toate nivelele si in toate categoriile "Administrative si Religioase", ...[si], ...care, mai demult timp "sunt pe urmele Mele, impotiva Mea si a Poporului Meu _ Romania 11/3, ...prin "soldatii romani", care au zis si vor zice : ...-"Iata unul care agita norodul" _ Luca 23/10-14.

  = Majoritatea "soldatilor / legiuitorilor romani" lupta si pe fata si "tainic" stiindu-se aparati "din afara", ei insisi fiind in "solde straine" iar in Romania ca "mercenari venetici" care nu au patrie si nici un Popor Roman pe care sa-l apere impotriva "vanturilor Calului TROIAN" pe care "l-au bagat" grecii si barbarii de cativa ani in Cetate.

  = Nu deznadajduiti si nu dispretuiti prorociile _ 1 Tesaloniceni 5/19,[20,21]; ...-Salt in constiinta _ 1 Petru 2/9.

  = Cu stima. -Mesia.

  RăspundețiȘtergere
 4. _ Si "Google +", ...M-a restrictionat ...[deocamdata doar pentru _ 2 saptamani], ...posibil [pr]in colaborare cu _ *ACTA* -OUG 111/2011, ...sau in urma vre-unei sesizari a reprezentantilor "SS - alias Guvernul Romaniei", ...astfel [ca] nu pot comunica cu cei interesati in Cercetarea / Revelarea Scripturilor; ...[-Iata mesajul de la Google +]: ...


  Accesul tău la Google+ a fost limitat
  Thursday, December 13, 2012 11:23 AM

  From: "Echipa Google+"
  Add sender to Contacts

  To: mesia_unsul_prorocul@yahoo.com


  Dragă Gheorghe Moise,

  Recent, ai încălcat politicile Google+ privind conţinutul postat de utilizatori şi comportamentul acestora.

  Comentariile care conţin spam, precum conţinuturi promoţionale sau comerciale nedorite ori solicitări nedorite sau în masă, nu sunt permise în Google+.

  Nu sunt acceptate nici comentariile jignitoare, în afara subiectului sau repetitive.

  Întrucât ai mai primit avertismente privind încălcarea politicilor, vei avea acces limitat la Google+ timp de două săptămâni.

  În această perioadă, nu vei putea utiliza majoritatea funcţiilor din Google+, precum distribuirea postărilor sau publicarea comentariilor. Află mai multe

  Deşi ai acces limitat la Google+, poţi utiliza în continuare alte produse şi servicii Google, precum Gmail, deşi este posibil ca unele funcţii sociale să nu funcţioneze.

  Te rugăm să consulţi politicile noastre pentru a evita încălcarea lor pe viitor. Află mai multe

  În cazul în care continui să încalci politicile noastre, accesul tău la Google+ şi la alte funcţii şi servicii pentru care este necesar un profil Google+ activ poate fi suspendat definitiv. Află mai multe

  Înţelegem că este posibil ca Google+ şi politicile sale să nu fie potrivite pentru toată lumea.

  Dacă alegi să renunţi, poţi să faci mai întâi o copie a datelor tale Google+.

  Dacă doreşti, poţi şi să dezactivezi complet Google+.

  Cu stimă,
  Echipa Google+.

  [[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[

  RăspundețiȘtergere
 5. _ In plus, dupa interzicerea accesului [adica nu pot accesa si cauta nimic], in "Google.com", ...

  ...si dupa ce Mi-au suspendat /[interzis] drepturile de a comunica potrivit mesajului / comentariului anterior [timp de 2(doua) saptamani], ...*Echipa "Google+"*, ...Mi-a comunicat ca Mi-au suspendat toate drepturile de a publica / comunica prin "Google+", anuland / stergand "Profilul Meu [real] inregistrat" cu ocazia "invitatiei lor", de a publica prin "Google+";

  ..._ Mesajul *Echipei "Google+"*, in urma caruia a trebuit "sa restrang / sa limitez" datele Profilului Meu, ...[si], bineinteles acum fiind in "verificarile celor ce-si zic S.S.- Servicii Secrete", ...sau [poate] au urmarit sa nu ajunga mesajele Mele "pana la marginile lumii" _ Romania 10/[17],18,[20], ...[_ Iata copia]: ...
  ..........

  A apărut o problemă legată de profilul tău Google+
  Gheorghe Moise

  Schimbă fotografia de copertă

  Profilul tău este suspendat

  După examinarea profilului tău, am stabilit că unele conţinuturi (de exemplu, texte, imagini sau nume) încalcă Politica Google+ privind conţinutul postat de utilizatori şi comportamentul acestora sau Politica Google+ privind numele.

  Reţine că profilurile sunt limitate la persoane reale; utilizează Paginile Google+, pentru companii şi alte entităţi.

  Pe durata suspendării, nu vei putea utiliza în totalitate serviciile Google pentru care trebuie să ai un profil activ, precum Google+, Google Reader şi Picasa.

  Acest lucru nu te va împiedica să foloseşti alte servicii Google, precum Gmail.

  În cazul în care consideri că profilul tău a fost suspendat din greşeală sau dacă ţi-ai modificat recent profilul pentru a respecta politicile noastre trimite profilul pentru reexaminare.

  Profilul tău va fi examinat din nou şi vom anula suspendarea, dacă acesta respectă politicile noastre.

  De obicei, examinările durează câteva zile.

  Ne cerem scuze pentru neplăcerile create.

  .................
  .................

  _ Le-am transmis acelasi "Profil", dar, trebuie sa astept cateva zile, verificarile ?!!!, ...la care am adaugat in introducere, urmatoarele precizari, la capitolul din programul "Google+" denumit *Slogan*: ...

  Slogan
  Eu sunt Mesia, ...asa cum am creat Profilul Meu in "Google+", ...motiv pentru care, sunt urmarit, controlat si supravegheat, de mai multi ani de zile, prin toate Serviciile Secrete Internationale, ...context in care va rog pe cei de la ...Echipa *Google+*, ...sa nu-Mi restrictionati accesul la *Comunicarea Adevarului* _ Ioan 4/[25],26; ...- *Destainuirea Scripturilor* _ Apocalipsa 1/1; 10/7; ...[-Cu asa ceva, nu se glumeste, si nici nu se joaca nimeni cu "Cenzura"; ...-Responsabilitatea asumata, ...este mare, atat pentru Mine, cat si pentru dumneavoastra ], ...context in care ...nadajduiesc ca sunteti suficient de inteligenti, si ca intelegeti importanta "lucrarilor Mele", ...si ca, ...veti incerca sa evitati imixtiunea celor ce-si zic Servicii Secrete, care doresc sa controleze, sa manipuleze lumea si sa ascunda *Adevarul* _ Ioan 1/1,[5],{11},14. ...-Multumesc pentru intelegere. - Cu stima _ Mesia / Messias / Messiah.

  ]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]


  RăspundețiȘtergere
 6. _ In revenire / referire la mesajul / comentariul Meu anterior, ...[privitor "in principiu" la cenzura /"ACTA"], ...am omis sa postez si copia "E-mail" prin care aparent "M-au lovit in mod civilizat", ...si tot asa in numele "libertatii de exprimare" precum si in numele "Democratiei Americanesti" ...[vezi sediul "Echipei Google+"], ...care ..."mana-n mana cu cei ce-si zic "S.S./Servicii Secrete", ...calca totul in picioare, fara sa precizeze motivele / acuzatiile clare, ...adica, abuzand asupra "demnitatii umane", ...inchipuindu-se [ei] pe fronturile de razboi pe care le creeaza / le provoaca in mod artificial, si pe care le intretin, pe intreaga Planeta, asupra intregii umanitati, ...inchipuindu-se "stapanii omenirii si ai libertatii umane", ...si crezand ei ca pot ascunde lumina _ Ioan 1/[1],5,[14]; ..._ Astfel, [iata], cum a ajuns Romania de rasul si batjocura lumii intregi de pe Planeta _ Isaia 1/21,13; 63/18,19; _ Daniel 11/14,...context in care mai trebuie sa luati aminte la proroci _"Cerul si pamantul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece" _ Matei 24/35; _ Marcu _ 13/31; _ Luca 21/33; _ Romania 11/3, ...inclusiv la *ultimele aliniate* din "Previziunile indianului Sundar SINGH, despre Romania" pe care le gasiti in acest "Blog" sau pe "google.com"; ...

  _ Iata, mai jos, ...copia "E-mail" prin care Mi-au obstructionat comunicarea pe internet, ... abuzand, respectiv stergand "Profilul Meu", afisat inclusiv cel din "Profilul Blogger"; ...{_Urmeaza copia E-mail abuziv / vezi si sediul Echipei "Google+"}: ...

  Clear flag
  Accesul tău la Google+ a fost suspendat
  Monday, January 7, 2013 4:29 PM
  From:
  "Echipa Google+"
  Add sender to Contacts
  To:
  mesia_unsul_prorocul@yahoo.com

  Dragă Gheorghe Moise,

  Nu mai poţi utiliza Google+, deoarece ai încălcat în repetate rânduri politica noastră privind conţinutul postat de utilizatori şi comportamentul acestora.

  Comentariile care conţin spam, precum conţinuturi promoţionale sau comerciale nedorite ori solicitări nedorite sau în masă, nu sunt permise în Google+.

  Nu sunt acceptate nici comentariile jignitoare, în afara subiectului sau repetitive.

  Dacă ai conţinut în Google+ pe care doreşti să îl păstrezi, ai la dispoziţie două luni să îl exporţi utilizând Google Takeout.

  Conţinutul este vizibil numai pentru tine.

  După această perioadă, conţinutul tău va fi şters şi nu vei mai putea obţine o copie. Află mai multe

  Această acţiune nu va afecta alte servicii Google care nu necesită un profil Google+ activ, precum Gmail.

  Cu stimă,

  Echipa Google+.

  Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043 USA

  .................

  ...urmand a face / a solicita verificari la cei ce-si zic S.S./ C.I.A., S.I.E., S.R.I, [falangele din Romania], care M-au batjocorit si M-au deposedat de resurse [inclusiv rudele] si care M-au amenintat cu exterminarea, prin diversi "intermediari sub acoperire" / Primari, Administratori, Arendasi, Judecatori, Procurori, Politisti, Parlamentari, ...si alte false "autoritati"...toate categoriile [etc]; ...[Greu de crezut, ...ca si prorociile / Scripturile].
  [[[[[[[[[[[[[[[[[

  RăspundețiȘtergere