Follow by Email

vineri, 6 iulie 2012

_ Re: ...["anonim" / *Cartea lui ENOH*], ...


...-Iata copia unui mesaj transmis de "YahooNEWS", despre [niste] "arhive tainuite” {_ Ioan 1/1,5; _ Marcu 4/21,22,[23-25]}, ...si care, ...posibil, sint "parti / carti -Posibil si Cartea lui ENOH" / Scrieri din Scripturi nepublicate [ascunse], ..."[des]considerate" ...ca "apocrife"/"necanonice", ...de falsificatorii de "Istoria(e)" _ Matei 23/13,14,[15], ... prin "decapitare(a) [de] "Historia(e)" -*H* -Semnul Pestilor / Hristosul _ Efeseni 4/[13,14],15; _ 1 Corinteni 11/3: ...

...[Urmeaza mesajul de la YahooNEWS, ...apoi "comentariul Meu"], ...

http://ro.stiri.yahoo.com/locurile-secrete-din-vatican-pe-care-nu-o-084300167.html

-"LOCURILE SECRETE din Vatican, pe care nu o sa le poti vizita niciodata. GALERIE FOTO.

1. Biroul Papal, cu vedere spre Piata Sf. Petru
2. Sala de sedinta a consiliului care proclama sfintii
3. Biroul din Apartamentele Papale
4. Camera privata unde Papa i-a cina si primeste invitati
5. Sufrageria papala
6. Depozitul de sub Vatican unde Garda Elvetiana, cea mai mica armata a lumii, iti pastreaza munitia
7. Croitoria Vaticanului
8. Sacristia Papala, locul unde Papa pastreaza comorile mostenite de la ceilalti papi
9. Cele trei laboratoare de restaurate a marmurilor, tapiteriilor si picturilor, care se afla sub galeriile si muzeele de la Vatican
10. Buncarul care gazduieste arhivele secrete ale Vaticanului. Arhivele sunt formate din 80 de kilometri de rafturi care contin artefacte de o valoare inestimabila
11. Intr-o camera de langa arhive, un barbat rstaureaza sigiliile de ceara aflate pe scrisorile trimise la Vatican de-a lungul timpului
12. Tipografia Vaticanului, fondata in 1626, unde se tiparesc peste 5.000 de volume anual, in 15 limbi
13. Radio-ul Vaticanului care transmite in 40 de limbi diferite. Costurile se ridica la 25 de milioane de dolari pe an
14. Turnul Vantului, construit in 1580, a demonstrat incorectitudinea calendarului iulian
15. Grotele de sub Basilica Sf. Petru, unde se afla trupul neinsufletit al Papei Ioan Paul al II-lea
16. Presupusul mormant al Sfantului Petru, aflat sub basilica Sf. Petru
17. Camera Lacrimilor."
//////////////////////////

... [ Urmeaza comentariul, …aferent (pct.10.)]: ...

10. "Buncarul care gazduieste arhivele secrete ale Vaticanului. Arhivele sunt formate din 80 de kilometri de rafturi care contin artefacte de o valoare inestimabila ", ...[adica]: ...

..._ “Pastreaza secret / asscuns, ...adica tainuiesc _ Ioan 1/1,5: ...

..."Buncarul care gazduieste", ..."80 km", ..."arhivele secrete ale Vaticanului" [?!!!], ...

...-Adica de ce le tineti "la intuneric" ...[in] ... "Buncarul" / [ascuns] la intuneric, ...pentru ca iubiti mai mult intunericul, decat lumina _ Ioan 3/[16],19, ...si ..."secret(e)" / ...ascundeti ce nu va apartine, ...*ce aveti de ascunss* ?!!!, ...sau, cumva credeti ca puteti sa ascundeti Adevarul / Lumina _ Ioan 1/1,5,[14]; 14/6, ...nu vreti sa va temeti ca veti fi gasiti vinovati ?! _ Ioan 16/8,[9],10-12, ...si, ca viclenia voastra va fi descoperita ? _ Mat.10/26; 12/2; _ Mar.4/[21],22, ...[si], pentru ca stati pe scaunul Meu _ Mat.23/1,2, ...facandu-va voi intre voi "invatatori si dascali" _ Matei 23/[3,7],8-10, ...care inchideti oamenilor Imparatia Cerurilor _ Mat.23/13,14, ...pentru ca nu cunoastei Scripturile / -"Cartea este pecetluita" _ Dan.12/4,[9], ...pana la Mine _ Romania 5/14, ...ridicat _ Faptele Ap.3/22, ...potrivit fagaduintei _ Deut.18,15,18, ...sa [va] descoper Calea, Lumina si Adevarul _ Apocalipsa lui Ioan 1/1; 10/7, ...potrivit cu descoperirea tainei care a fost tinuta ascunsa timp de veacuri _ 1 Cor.2/7; _ Col.1/26; _ Romania 16/25.

= Mesia _ Ioan 4/[25],26; 3/16,[19]; 5/39; 10/8,11,2012,14,16 - Toate popoarele chemate _ Is.55/1,6-9,[10],11,2012.

3 comentarii:

 1. _"Extras" / copiat din pagina: ...

  http://frumoasaverde.blogspot.ro/2013/05/miceal-ledwith-din-secretele.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+FrumoasaVerde+%28Frumoasa+verde%29
  ............

  duminică, 19 mai 2013
  Miceal Ledwith - Din secretele Vaticanului + documentar (RO)
  -->

  DIN SECRETELE VATICANULUI

  Fragment de interviu cu Miceal Ledwith,
  profesor de teologie, fost consilier al Papei Ioan Paul al II-lea

  Cristian Mureşan: Bine ai revenit la emisiunea Ştiinţă şi cunoaştere aici, la TVR Cluj, la a doua parte a discuţiei noastre.

  ...[.......]; ...

  C.M.: Ce este deosebit de văzut sau citit în biblioteca Vaticanului, în principal în secţiunea restricţionată publicului?

  Miceal Ledwith: Biblioteca Vaticanului, mai ales arhiva secretă, este enormă.

  Este un patrimoniu inestimabil.

  Dar, trebuie s-o spun oamenilor, ea arată precum garajul meu.

  Cristian, n-ai văzut cum e garajul meu pentru că ai înţelege cum arată biblioteca Vaticanului.

  Pe când eram rectorul Universităţii din Maynooth, acum mulţi ani, am construit o bibliotecă universitară.
  Deci ştiu câte ceva despre biblioteci.
  Am spus odată cuiva aflat în sistemul ierarhic al bibliotecii Vaticanului (pentru că e vorba de un sistem cu multe nivele, iar persoana de la vârf are doar o funcţie reprezentativă) că am putea cataloga arhiva secretă a Vaticanului.
  Poate că mulţi dintre voi aţi văzut filmul lui Dan Brown „Îngeri şi demoni”, care de fapt este anterior „Codului lui da Vinci”, în care ni se arăta acest spațiu închis ermetic cu uși automate, perfect conservat, ce conţine arhiva secretă. Să fim serioşi!
  Nimic din toate astea nu există acolo.
  Sunt peste 230 de kilometri de rafturi în arhiva Vaticanului.

  C.M.: Şi toţi acei kilometri de rafturi sunt în subsol?

  Miceal Ledwith: Nu! Cine a spus asta?

  Sunt peste tot: în subsol, la suprafaţă, oriunde s-a găsit spaţiu de depozitare.

  Să ne amintim că au fost multe invazii asupra locului unde acum e Vaticanul.
  Au fost normanzii în secolul al XII-lea, a fost Napoleon Bonaparte la sfârşitul anilor 1700 şi începutul anilor 1800.
  El a cărat toată arhiva secretă a Vaticanului pe spinările măgarilor până la Paris, şi nu toată s-a întors înapoi după Congresul de la Viena. Cum arată arhiva secretă a Vaticanului?
  Ca în povestea lui Dan Brown?
  Nu! Arată exact ca şi garajul meu.

  Deci odată la Roma i-am zis acestui oficial – pe vremea aceea obişnuiam să stau câte o săptămână acolo – că ar trebui să catalogăm toată colecţia aceea şi că eu voi găsi resursele necesare.

  I-am spus că ne-ar trebui câțiva oameni care să cunoască limbile cărţilor din arhivă: franceza, germana, spaniola, italiana şi engleza medievale şi limbile clasice ale Greciei şi Romei antice: greacă veche şi latina.

  După o săptămână, timp în care fusesem foarte ocupat cu celelalte lucrări ale mele, m-am întors şi i-am spus că mi-am dat seama că, fiind vorba de stive de materiale puse pe rafturi, ferestre etc., mi-ar lua ceva mai mult de un secol ca să pot cataloga tot.
  Asta se întâmpla acum 25 de ani.
  E posibil totuşi ca astăzi să fim cu un sfert din drum mai aproape de ţel.
  Cu toate acestea, nu ţi-am răspuns la întrebare.
  Îţi dau doar o imagine asupra stării reale a aşa-zisei arhive secrete a Vaticanului şi a materialelor minunate care se află acolo.
  Fii atent, îţi spun doar atât: indiferent de ce lucruri minunate se află acolo, nu le foloseşte nimeni!
  Ce contează că există atâta informaţie, dacă ea nu ajunge la nimeni?
  Aşadar, există vreun secret colosal ascuns în arhiva Vaticanului?
  Habar n-am! Nimeni nu ştie.
  ...[......].

  Traducere: Andreea Carceoreanu

  [[[[[[[[[[

  = Cu stima. –Mesia.

  RăspundețiȘtergere
 2. _ @ - Miceal Ledwith /*Romania* -"Vatican"

  http://www.libertatea.ro/detalii/articol/omul-care-a-avut-acces-la-documente-secrete-din-biblioteca-vaticanului-limba-latina-se-trage-din-cea-romana-nu-invers-442319.html

  Omul care a avut acces la documente secrete din biblioteca Vaticanului: "Limba latină se trage din cea română, nu invers".

  POSTAT: 06 Aprilie 2013, Ora 23:45

  • Miceal Ledwith, confident al Papei Ioan Paul al II-lea şi omul care a avut acces la toate documentele secrete din biblioteca Vaticanului, a făcut recent o afirmaţie care a şocat lumea academică şi nu numai. El a declarat că latina cultă se trage din limba română străveche, nu invers, cum se credea până acum!

  Conform spuselor lui Miceal Ledwith, biblioteca Vaticanului cuprinde peste 230 de kilometri de rafturi cu documente, multe încă necatalogate.
  Războaiele daco-romane nu au condus, așa cum se credea, la dispariția sau la transformarea dacilor.

  Într-un interviu acordat postului de televiziune TVR Cluj, în decembrie 2012, Miceal Ledwith, fost consilier al Papei Ioan Paul al II-lea (foto), unul din oamenii care au avut acces la cei 230 de kilometri de rafturi cu cărţi din arhiva bibliotecii Vaticanului şi fost membru al Comisiei Teologice Internaţionale, a făcut o declaraţie şocantă: “Chiar dacă se ştie că latina e limba oficială a Bisericii Catolice, precum şi limba Imperiului Roman, iar limba română este o limbă latină, mai puţină lume cunoaşte că limba română, sau precursoarea sa, vine din locul din care se trage limba latină, şi nu invers. Cu alte cuvinte, nu limba română este o limbă latină, ci mai degrabă limba latină este o limbă românească. Aşadar, vreau să-i salut pe oamenii din Munţii Bucegi, din Braşov, din Bucureşti. Voi sunteţi cei care aţi oferit un vehicul minunat lumii occidentale (limba latină - n.r.)”. Această declaraţie o puteţi vedea pe internet, la adresa www.youtube.com/watch, minutele 52.30 - 53.11.

  România, Grădina Maicii Domnului.

  Cu alte cuvinte, teoria conform căreia romanii au cucerit o parte din Dacia, iar dacii, inclusiv cei din teritoriile necucerite de Roma, şi-au abandonat limba strămoşilor lor şi au început să vorbească latina e falsă. Conform declaraţiei lui Ledwith, la întâlnirea lor cu romanii, dacii nu au avut nevoie de translatori: vorbeau deja limba din care se născuse chiar latina. Din această perspectivă, românii apar drept unul şi acelaşi popor cu dacii, continuatorii direcţi şi legitimi ai acestora. Mai mult, ar rezulta că şi romanii ar fi fost neam tracic. Menţionăm că Miceal Ledwith este o personalitate irlandeză care nu are interese personale în România. De asemenea, reamintim că Papa Ioan Paul al II-lea a spus, cu ocazia vizitei în ţara noastră, din anul 1999, că România este “Grădina Maicii Domnului”. În această ordine de idei, se pune întrebarea: ce ştiu cei de la Vatican despre noi, iar noi habar nu avem?

  Genetic, nu ne-am schimbat de 5.000 de ani, suntem tot daci
  Un studiu de paleogenetică, realizat între anii 2003-2006, a arătat că, genetic, suntem daci, iar teoria latinizării făcute de Imperiul Roman este falsă.

  Studiul, realizat de dr. Georgeta Cardoş (foto), specialist în genetică, cu sprijinul Universităţii din Hamburg, Germania, a pornit de la ţesuturi osoase recoltate din peste 20 de situri arheologice din România, de la un număr de 50 de indivizi aparţinând populaţiilor care au trăit aici cu 5.000 de ani în urmă. Datele genetice obţinute au fost comparate cu cele ale românilor de astăzi. Concluzia a fost că între actuala populaţie a României şi cele care au trăit pe teritoriul acestei ţări cu 5.000 de ani în urmă există o clară înrudire genetică, iar fondul de bază dovedeşte continuitatea şi legătura strânsă cu populaţia străveche, adică cu dacii, ramura nord-dunăreană a marelui neam tracic.

  Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/omul-care-a-avut-acces-la-documente-secrete-din-biblioteca-vaticanului-limba-latina-se-trage-din-cea-romana-nu-invers-442319.html#ixzz2gM5Ar9Ua

  .....................
  = Cu stima. –Mesia.

  RăspundețiȘtergere
 3. _ Acest comentariu a fost postat initial in pagina: …

  http://ioncoja.ro/doctrina-nationalista/constantin-noica-despre-fiinta-romaneasca/

  _ @ …[-”Există și o logică a vorbirii, a logosului, care ar putea fi un excelent corectiv pentru logica prea mecanică pe model matematic. Există o logică vie și suplă, una a lucidității, …”
  -“Când o limbă îți dă: obârșia, tăria de-a rezista și putința de-a uni și face o națiune, iar în actual îți dă deschiderea către unele limbi de seamă ale lumii, deschiderea către cultura îmblânzitoare a furor-ului științific și chiar deschiderea către o logică a cugetului gânditor, nu numai a celui operator, atunci limba aceea nu este o piesă de arhivă. Arhivari sunt cei care o țin sub obroc. Ea, în schimb, îți arată drumul, și apoi îți dă drumul, te eliberează până și de ea însăși, către isprăvile pe care veacul îți cere să le faci!”]
  ……………….
  ……………….
  _ Da. …_ In Limba Româna se [re]gaseste *Samânța Logosului* _ Luca 8/[4,5],11, …[ca] hrană _ Matei 4/4, …sau, *Logosul* este implicit și “se exprima / se reveleaza, [re]născut in / prin Limba Română /*Samânța Sfântă*, potrivit Legii Facerii / Legământul Facerii _ Geneza 1/11,12, 29; 9/[3,8], 9; _ Galateni 3/19; 4/[1-3], 4 ; _ Isaia 6/[8],9-10,11, 2012, 2013: …

  ...-“Si chiar a zecea parte de va mai ramâne din locuitori, vor fi nimiciți și ei la rândul lor. Dar, după cum terebintul și stejarul iși păstrează butucul din rădacină, când sînt tăiați, tot asa, *o sămânță sfântă* se va naște iarăși din poporul acesta.” _ Român[i] 11/[3],5,[8].

  = Cu stima. –Mesia _ Ioan 4/[25],26 _ Români[a] 5/14; 10/[14],17,[18-20]; 16/25; _ Matei 13/34,35,[16,17],13-15; _ Ioan 16/25.

  RăspundețiȘtergere