Follow by Email

duminică, 27 noiembrie 2011

= Completare la mesajul anterior, *linaura5*:
=*linaura PROMETEICA*, te rog sa fii atenta:

-A _ Daca nu astepti raspuns(uri) dupa fiecare mesaj, este posibil sa nu fie timp suficient sa raspund la toate mesajele pe care Mi le-ai trimis, cum am precizat in finalul ultimului mesaj de ieri.

   _ Deasemenea trebuie sa stii ca este posibil sa vina vremuri mai aglomerate,  cum am mentionat mai in urma / ceea ce insa, nu inseamna  intreruperea comunicarii.

-B _ Accesand: http://foto.ablog.ro/2007-08-02/noi-romanii-si-ei-americanii.html#comment-137

   _ gasesti dintre mesajele noastre, si, mai mult deatat.

-C _ Mai voiam sa completez raspunsul la mesajul anterior, referitor la “comportamentele deviate” implicand “problema dintre barbat si femeie”.

-1) Sint foarte multe aspecte care tin si vin [ ca “problema / probleme” -posibil in contradictie, intre barbat si femeie], in si din “facere(a)” / “nastere(a) fiecaruia”, implicand influientele Astrale la nastere [ determinante de comportament ], precum si influientele Astrale [determinante de comportament], cotidiene “in derulare” _ *Precum in Cer asa si pe Pamant*, -aceasta precizare constituind o sinteza in cateva cuvinte, dar in fond o  tema de discutii privind “stiinta conceptiei” / facerii omului / nasterii, cu un volum de informatie enorm, de altfel ca intreaga Scriptura.

-2) Am zis “stiinta conceptiei” / nasterii / facerii omului _ Facerea 1/26,27, vorbind despre stiinta lui Dumnezeu care este si lucreaza prin si in femeie, fiind implicit faptul ca in orice femeie exista / poate exista [conditionat de ascultare, respectarea poruncilor, educatie etc] / poate “deveni” si poate “lucra in facere / nastere”, un posibil “potential nascator de Dumnezeu” asa cum este scris in Legea Facerii _ Facerea 1/26,27; _ Ioan 10/34,[35,36]; 19/26,27.


-3) “Vorbind in pilde”, ...Aurul se poate asocia cu cei care vad si stiu ca Aurul vorbeste in sine / prin sine despre “Devenirea Materiei / Devenirea / Divinitatea Viului”.
       -Aurul poate sa intre in “aliaj” doar cu Aurul, si, sau cu cei mai apropiati “omologi regali”, cum ar fi de exemplu Argintul, care are deasemenea puritatea in sine, adica, care pot comunica pe aceeasi “lungime de unda”, fiecare element chimic avand lungime de unda proprie.
       -Aurul se gaseste in Mine si in Ape, care dupa adunare, topire, lamurire / purificare, nu poate fi dizolvat decat de Apa Regala, [*APA  Regelui Regilor / Imparatul Imparatilor* -“vorbesc in pilde”].
= Cu stima. -Mesia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu