marți, 18 octombrie 2011

=PreVIZIUNILE / Profetiile indianului SUNDAR SINGH despre ROMANIA.

= Sundar Singh este un intelept indian, care s-a nascut in 1889 in India, in orasul Rampur, regiunea Punjab, si a murit in anul 1933. Crestinat in urma unei experiente spirituale deosebite, legata de aparitia lui Iisus, el a facut o calatorie prin toate tarile crestine in primul deceniu al secolului nostru.

= Cu aceasta ocazie el a vizitat si *Romania*/[tara noastra], referitor la aceasta facand profetiile ce urmeaza. Ele au circulat multa vreme in manuscris in vremea dictaturii comuniste.

= Considerate de multi sceptici simple presupuneri si divagatii asupra viitorului Romaniei, "Profetiile lui Sundar Singh" uimeste prin claritatea expunerii, prin simplitate si mai ales prin impartialitatea datorata dezinteresului evident pe care un indian crestinat l-ar putea avea in urma unor afirmatii referitoare la viitorul Romaniei.

= Nu putem spune in ce proportie afirmatiile facute de aceasta fiinta iluminata sunt adevarate, desi parerea noastra este ca ele sunt veridice "cel putin in mare parte".

= Veridicitatea lor nu va putea fi verificata decat in timp si de aceea decizia de a crede sau nu cele spuse de Sundar Singh va apartine in totalitate. Si totusi, daca veti citi cu atentie, veti sesiza ca anumite profetii s-au implinit deja.

= Misiunea spirituala a ROMANIEI
***************************
= Sa nu va surprinda acest mod de adresare deoarece fac aceasta pentru a nu va lasa inselati de aceasta inscenare satanica atat de bine pusa la punct.

Eu stiu ca Romania are o misiune Dumnezeiasca de redresare spirituala ce o va face sa se infatiseze ca un veritabil model demn de urmat intregii umanitati.

Este necesar sa fac aceasta marturisire-profetie in fata popoarelor intregii lumi, crestine sau de alte religii, fiindca toate semnele marcheaza schimbarile spirituale uluitoare ce vor avea loc in curand.

Spusele mele nu trebuie sa va determine sa ma considerati un fanatic simpatizant al romanilor ce isi imagineaza himerice plasmuiri, caci cea care mi-a inspirat, fara putinta de tagada, aceste profetii este Prea sfanta Nascatoare a lui Iisus, si reamintesc din nou ca, din cate simt, locul de cinste in ocrotirea Romaniei il ocupa Maica Domnului si apoi marile puteri ceresti, la toate acestea mai adaugandu-se si majoritatea sfintilor din cer.

In curand aproape toate popoarele neamului omenesc vor deschide ochii contribuind la indeplinirea realitatii oranduite de Dumnezeu si se vor supune vointei divine mult mai bine decat altadata deoarece atunci vor lua sfarsit intr-o mare masura manifestarile indaratniciei omenesti care au facut cu putinta atatea actiuni de rea interpretare a vointei divine.

Perpetuarea raului se va stavili, revelatiile divine ajungand sa acopere pamantul si facand ca tot ceea ce este placut inaintea lui Dumnezeu sa iasa la lumina, pentru a-i ajuta pe oameni sa atinga intelepciunea si sa se desavarseasca.

Acum, cand fac cunoscute aceste profetii, daca as fi roman de origine, probabil ca as putea fi invinuit de partinire nationala, iar daca as fi european din comunitatea latina, ar fi fara indoiala unele motive sa fiu judecat intr-un fel omenesc, cu patima omeneasca; insa deoarece sunt un indian iluminat prin intermediul lui Iisus Cristos si ferm stabilit in credinta crestina pot vorbi cu toata usurinta, incredintandu-va ca acum nu fac altceva decat sa exprim voia lui Dumnezeu.

In anii care vor veni si lunile ce vor veni, in tara trairii voastre (Romania), scoarta pamantului va lua foc, clima va suferi unele schimbari, cutremure simtitoare vor distruge multe dintre cladirile existente, uragane si vanturi puternice, terestre si maritime, vor nimici indrazneala oamenilor bazati numai pe asa-zisa putere a stiintei.

Ingeniozitatea omeneasca pusa in slujba raului va face cunoscute lumii cele mai groaznice crime si pamantul va cunoaste cele mai cumplite boli ce vor aparea pentru a fi nimicita existenta oamenilor rai sau perversi. In acele timpuri de mari schimbari, in alte locuri de pe pamant un sfert din omenire va disparea fulgerator, iar dupa aceasta, la a doua incercare, din cei ramasi in viata si ingroziti se vor suprima i nca aproape un sfert, restul se vor orienta trup si suflet catre Dumnezeu – de la cel aflat la sanul mamei si pana la cel mai indarjit tiran ce paseste pe scoarta pamantului.

Insa va atrag atentia sa nu socotiti dupa calendarul intereselor voastre meschine schimbarile spirituale la nivelul lumii pamantene, caci iata, dupa cum am vazut eu, aceste transformari vor veni peste voi si va vor lua prin surprindere chiar daca veti ramane neclintiti in incapatanarea voastra si nu veti ajunge sa credeti in Dumnezeu.

Multi oameni ce alcatuiesc popoarele Asiei se vor orienta catre religia crestina aproape fulgerator, iar o multime de triburi salbatice se vor crestina si datorita marii raspandiri a Bibliei, ea generalizandu-se apoi la toate popoarele indiferent de limba, de la Polul Nord si pana la Polul Sud.

Veti sti ca acele vremuri sunt aproape atunci cand Anglia isi va pierde puterea, iar Franta va fi asimilata de popoarele din jur.

Treptat puterile statale vor disparea, ca in locul acestora sa apara o noua putere denumita Federatia Statelor Pamantene cu un singur presedinte, o singura moneda, un singur consiliu de conducere si o singura armata, aeropurtata, folosita doar pentru aparare sau paza interna, soldatii sai avand menirea de a pastra ordinea in acele zone.

In acea perioada, Rusia va deveni una dintre cele mai crestine tari de pe suprafata pamantului, Bosforul si Dardanele se vor scufunda, disparand complet de pe suprafata globului, de asemenea, o multime de insule vor disparea, fiind nimicite de cutremure, scoarta pamantului fiind zdruncinata de o multime de urgii ce se vor abate asupra oamenilor.
Bisericile purtatoare de har divin se vor uni intr-una singura, supranumita Biserica crestina dreptcredincioasa, apostolica si misionara care va pregati aproape intreaga lume pentru transformarile spirituale ce vor avea loc la nivelul intregii planete.

Tot atunci va apare anticristul, prin anticrist intelegandu-i pe toti aceia care, mai mult sau mai putin constienti, lupta impotriva spiritualitatii veritabile, urmarind sa triumfe fortele obscure ale intunericului si minciunii, ce mentin fiinta umana intr-o stare de inconstienta si sclavie letargica, si multe lupte de idei se vor da, fara nici un fel de arma, pentru nimicirea adevaratei credinte in Dumnezeu.

Toate acestea si multe altele, desi poate acum necrezute de unii oameni, mai tarziu se vor intampla din voia lui Dumnezeu.

Vor face exceptie de la pedeapsa focului nimicitor si a macelului ce se va desfasura pe aproape intreg globul pamantesc, Romania si locuri le supranumite sfinte din Palestina.

Netrecuta prin sabie va ramane de asemenea cetatea Vaticanului, dar puterea sa de influenta, atat de pregnant urmarita, se va reduce la zero.

Romania va trece prin mai multe faze de transformari fundamentale, devenind in cele din urma, gratie spiritualizarii ei exemplare, un veritabil focar spiritual, ce va putea fi comparat cu miticul "NOU CANAAN", iar Bucurestiul se va transforma intr-un centru esential al acestui foc.
Aceasta capitala a polului spiritual al planetei va fi aproape in intregime reconstruita, ramanand in cele din urma o aranjare de constructii, in forma inelara, avand 7 km in diametru si va fi considerat de toate popoarele drept un veritabil "NOU IERUSALIM" pamantesc.

Chiar daca spusele mele va uimesc, trebuie sa va marturisesc tuturor ca aceasta se va intampla intrutotul in acele vremi viitoare, deoarece aceasta reprezinta vointa atotputernica a lui Dumnezeu si nu a oamenilor.

Toate popoarele de pe intreg pamantul vor participa la diferite activitati comune avand drepturi egale in acest nou centru spiritual, considerat drept manifestarea NOULUI IERUSALIM biblic, egalitatea in drepturi a tuturor tarilor si popoarelor, fiind pe buna dreptate o conditie esentiala in fata Bunului Dumnezeu.

Romania va trece in viitor prin mari framantari launtrice si prin anumite schimbari externe ce o vor impune exemplar ca prestigiu in conjunctura internationala si prin mila providentei va iesi aproape neafectata din situatia conflictelor razboinice mondiale, declarandu-se, datorita spiritualizarii extraordinare, tara neutra, ce isi va asuma rolul de nucleu ireprosabil al intelepciunii si iubirii divine.

In cele din urma toti dusmanii Romaniei vor ingenunchia la hotarele acestei tari si plini de umilinta vor recunoaste misiunea ei spirituala ce se va manifesta prin intermediul teribilei puteri a lui Dumnezeu.

Atunci veti vedea cu totii, caci va fi un semn ceresc, fiindca in timpul razboaielor viitoare focul si distrugerile o vor inconjura, dar ea va ramane neatinsa, intocmai ca o paradisiaca oaza verde, in mijlocul inspaimantatorului desert nimicitor produs de iscusinta omului pusa in slujba raului, de care se vor folosi inteligentele satanice in ultima inclestare la care deocamdata oamenii nici nu se asteapta. In urma bulve rsantelor schimbari planetare si a unui razboi fulgerator cumplit, in cele din urma nu vor mai ramane nici invinsi nici invingatori.
Vor ramane trei categorii : mortii, cei raniti si mutilati de pe urma razboiului si supravietuitorii in intregime neatinsi.
Si atunci numarul celor ucisi si afectati de pe urma razboiului va fi atat de mare incat nimeni nu va vorbi nici de pierderea si nici de castigarea razboiului, caci urmarile acestuia vor fi atat de mari incat vor ingrozi pe toti locuitorii ramasi in viata.
Crime, lepra, holera si multe alte boli inspaimantatoare, printre care cateva complet noi, necunoscute inainte, vor bantui scoarta pamantului, afectandu-i mai ales pe cei rai, fiare salbatice se vor napusti asupra oraselor si satelor, atacand oamenii.

Multe schimbari se vor produce pe pamant si toate aceste urgii de proportii cel mai adesea neasteptate de oameni se vor intampla in anumite situatii fulgerator.

Din scrumul, suferintele si incercarile tuturor acestor schimbari si dezastre martorii neafectati si supravetuitorii vor cauta cu multa fervoare calea de apropiere de Bunul Dumnezeu, pe care l-au neglijat mai mult sau mai putin atata amar de vreme.

Cu totii se vor convinge atunci ca nu exista religia adevarului, realizand ca doar cunoasterea ADEVARULUI il elibereaza, facandu-i sa se reintegreze in Absolutul divin pentru a deveni UNA cu Dumnezeirea.

Abia atunci omul va realiza ca se afla imbratisat de Dumnezeu si ca Dumnezeu este viu, etern atotputernic si atotstiutor in fiecare om in parte, sub forma spiritului divin.

Toate cate va spun se vor intampla si multi dintre voi se vor convinge in acele vremuri de inceputul durerilor si incercarilor si tot ceea ce v-am prezis va fi constatat de voi mai tarziu, chiar daca lumea se va incapatana in a nu le crede.

Tot atunci va veni vremea aparitiei acelor oameni puri, inzestrati cu extraordinare haruri divine de care s-a vorbit in urma cu aproape 2000 de ani.

Cei cu adevarat evoluati spiritual, care in acele ultime vremuri vor trece cu succes prin feluritele si grelele incercari, vor reprezenta o treime demna de iluminarea lui Dumnezeu, curata, inteleapta si sfanta.

In timpurile ce vor veni, Romania va ajunge si va ramane o paradisiaca gradina a binecuvantarii divine, a dragostei, a fericirii a puritatii si intelepciunii, in care modul de viata va fi precumpanitor spiritual, elevat si pur, sustinut de o traire sublima in post si meditatie, in duh si adevar, asemanatoare cu aceea a primilor crestini.

Fericita tara si fericit popor sunt minoritarii alesi care traiesc prin poporul roman, caci multi dintre ei se vor bucura de imensa mila a lui Dumnezeu pentru poporul roman.

Ca indian, eu intuiesc ca Bunul Dumnezeu a vrut sa aleaga, dintre toate popoarele, poporul cel mai umilit, cel mai crunt incercat de vitregia celor puternici.

Adesea exploatat, amenintat, invadat, terorizat, vandut si cumparat, care aproape la fiecare razboi a fost piata de tocmeala dintre cei ce se razboiau.

Amalgamul infatisarii deosebite a acestui popor, cuprinde virtutile cele mai alese ale fiecarui neam care s-au asimilat in sufletul lui plin de dragoste si omenie; acesta este un popor primitor, infatisand o nuanta elevata, placuta, pentru ca sa fie pilda de contopire universala cu calitatile divine, cu o dreapta ratiune si o admirabila credinta.

Poporul roman este de asemenea cel mai indicat popor din lume, gratie compasiunii sale alese si a iubirii sale altruiste, spre a oferi ospitalitate materiala si spirituala tuturor popoarelor de pe fata pamantului.

Al Vll-lea Sinod Ecumenic se va tine in Romania, iar misiunea principala pentru raspandirea in Asia a crestinismului cu adevarat spiritual, este destinata poporului rus, dar ca putere de influentare a popoarelor in vremurile din urma, el nu va avea nici un amestec.

Puterea cu care vor mai f i biciuite restul popoarelor, acolo unde este necesara pedeapsa, se va face prin poporul chinez – rasa galbena – in colaborare cu poporul japonez, care de asemenea, va fi biciul pedepsei dumnezeiesti.

Dupa terminarea teribilului conflict armat ce va sta in fata, toate armele vor fi aruncate sau abandonate, fiindca un nou gen de razboi "al sufletului" va incepe.

Acesta va fi razboiul fara arme fizice, pentru desavarsirea spirituala, pentru credinta adevarata in Dumnezeu, care aparent va fi fara arme, dar fiind totusi mai periculos si mai dificil de o suta de ori decat cel cu arme.

In viitor, puterea papala va dispare treptat si va lua nastere o noua conducere sinodala a carei resedinta va fi intai la Roma , provizoriu, si apoi la Bucuresti in Noul Ierusalim, pentru totdeauna.

In acele vremuri viitoare, vor fi de 1000 de ori mai fericiti cei care vor urmari desavarsirea spirituala, traind cu o incredere deplina in Dumnezeu, fiindca vremurile vor fi zbuciumate si groaznice si le vor putea suporta cu usurinta numai cei mangaiati, inspirati si hraniti de Duhul Sfant.

Cele ce va spun eu ca vor veni, luati aminte ca sunt durerea a doua si raiul al doilea, caci prin durere ati trecut fara sa va vaitati.

In acele timpuri, scaunul judecatii de apoi va fi simtit si vazut de tot neamul omenesc deasupra Romaniei, iar in marele oras sfant Bucuresti, simbolic numit "Noul Ierusalim", care intr-o oarecare masura va fi opera aproape a intregului neam omenesc, dar conceput dupa un plan inspirat de puterea Dumnezeiasca, se va construi cel mai monumental lacas spiritual de comuniune cu Dumnezeirea, denumit centrul divin suprem, ce va avea reprezentanti foarte evoluati spiritual din toate neamurile, acestia formand Fraternitatea Veghetorilor Iluminati, care se vor alege dintre cei intelepti.
 Si va fi compus (Centrul Divin Suprem) din 101 centre mai mici, armonios oranduite, in care se vor afla reprezentati de frunte, deosebit de evoluati, si care vor transmite atat practic cat si teoretic
Dumnezeiescul si Eternul Adevar imensei majoritati a popoarelor pamantului.

Aceasta opera arhitecturala va fi capodopera sublimei colaborari a tuturor stilurilor pamantene ingenios armonizate intr-o mareata lucrare cum alta nu a mai fost.

Inteleptii slujitori ai acestor lacasuri spirituale din "Noul Ierusalim" vor fi perfecti spiritual si foarte armoniosi fizic, cu trupuri de o ingereasca armonie si proportionalitate, fiind cu totii dintre cei 114.000 de intelepti, iluminati neprihaniti si neintinati, expresia completei desavarsiri spirituale si a unei inalte impliniri
Dumnezeiesti pe acest pamant. Iluminatii veghetori cu trup ingeresc si plin de puritate, vor fi in numar de 400.
Ceilalti, care vor conduce centrele inelare, de asemenea cu o spiritualitate deosebita si trup ingeresc, vor fi 101 la numar.
In acest unic loc de pe intreg pamantul vor putea fi vazuti mari iluminati si intelepti, care in anumite momente se vor materializa, putand fi vazuti comunicand prin viu grai cu oamenii de pe pamant dornici sa afle tainele dumnezeiesti ale spiritului.

Toti cei care vor patrunde in acest centru divin vor realiza cu o surprinzatoare usurinta ca sunt copiii divini ai lui Dumnezeu.

Fericiti vor fi atunci toti care vor strabate pamantul Romaniei, respirandu-i aerul, caci toata tara va fi invadata de pelerini dornici sa descopere Dumnezeirea si toate locurile sacre din aceasta tara vor deveni focare transfiguratoare de iluminare si descoperire a adevarului divin.

Acest Centru Divin Suprem va putea cuprinde cu usurinta 2 milioane de suflete.
Aceasta lucrare va fi executata in 10 ani, fiindca, desi acest Centru Divin va fi terminat in 5 ani, reamenajarea integrala a orasului din jurul acestuia va mai dura inca 5 ani dupa aceea.

In jurul orasului se vor afla gradini cu pamant fertil de cea mai buna calitate i n care, pe langa diferitele legume, vor creste si vor da rod din belsug pomi saditi, pentru ca nimic sa nu lipseasca traiului locuitorilor sai. Recoltele atunci vor fi imbelsugate.

O multime de sosele mecanice si trotuare miscatoare vor usura mult circulat ia, iar anumite mecanisme special orientate vor usura viata locuitorilor si vizitarea acestor locuri.
O multime de noi masini aeriene vor fi puse in slujba acestui oras model si tot ceea ce este mai nou in tehnica, pentru a usura viata, se va afla aici.
Acest oras va avea patru sosele, iar accesul in el se va realiza prin patru porti monumentale.

In Romania se va construi un canal care va uni Dunarea cu marele oras reconstruit al Bucurestiului, permitand astfel ca vapoarele, chiar foarte mari, sa ajunga pana in acest oras minunat.

Toate aceste lucrari se vor realiza datorita planului divin, in viitor, intr-un interval de timp.

Agricultura, viticultura, pomicultura si apicultura vor fi ocupatii de onoare, caci in aceasta tara aleasa se va sista sacrificarea vitelor si se vor consuma mai ales cereale, legume si fructe, lapte si branza, oua si numai vin curat.

Apicultura va fi cea mai aleasa ocupatie, fiindca aceasta tara aleasa va aprecia mult mierea si produsele stupului, folosind pentru jertfa divina numai ceara curata si untdelemn de cea mai buna calitate.

Tutunul cafeaua si alte otravuri atat de daunatoare sanatatii omului vor inceta sa mai fie dorite de oameni, iar inraitii si viciosii vor parasi ei singuri aceasta tara.

Vrajitorii, fumatorii, betivii, desfranatii, criminalii precum si trantorii (lenesii), nu cu forta ci de buna voie, vor renunta la aceste indeletniciri satanice si aceste vicii se vor reduce incetul cu incetul, disparand aproape in totalitate in cele din urma.

Orice locuitor al acestei tari, aleasa de Dumnezeu sa fie exemplu, isi va castiga painea cea de toate zilele muncind in mod onorabil in functie de posibilitati si menirea sa prin nastere.

Vremurile de exploatare, teroare, inselaciune si asuprire vor asfinti in aceasta tara.

Fiecare locuitor al acestui popor ales se va bucura din plin de binecuvantarea si harurile divine, multi dintre acestia fiind inzestrati cu intelepciune si felurite puteri de a face minuni.

Toate darurile se vor revarsa peste aceasta tara aleasa, care va avea no bila misiune de redresare spirituala a intregului glob pamantesc.

Toate caile de legatura prin aer, apa si pe pamant fiindu-i din plin favorabile, Romania va ajunge una din cele mai prospere si imbelsugate tari, traind in pace cu toti vecinii sai.

Basarabia va fi realipita Romaniei pentru totdeauna, caci poporul rus va cinsti aceasta tara aleasa si va renunta la aceasta provincie care va da nastere la multe neintelegeri.

Intr-un viitor mult mai indepartat, insa toate teritoriile invecinate Romaniei se vor alipi formand impreuna Federatia Statelor Europene, lucru la care oamenii ajunsesera sa se gandeasca demult.

Tot ceea ce v-am amintit pana aici este necesar sa se implineasca, pentru ca sunt adevarate si tot ceea ce va spun va va convinge cand toate acestea se vor intampla.

In vremurile viitoare, poporul rus, plin de dragoste, va veni in ajutorul lucrarii pe care Romania o va avea de indeplinit in lume.

Inainte de acestea insa va fi foamete prin multe locuri, painea va lipsi, vor fi mari cutremure de pamant care vor face o multime de victime si in multe locuri de pe glob oamenii vor dispare sub daramaturi, care vor aminti cu mare greutate urmele unor orase ce vor dispare de pe suprafata pamantului.

Razboaiele, panica si neintelegerile de tot felul vor face ca marile puteri, cum ar fi Rusia sa se prabuseasca, spre bucuria tarilor mici care o alcatuiesc.

Ateii vor incepe sa cerceteze scrierile sfinte si se vor preocupa sa inteleaga stiinta spiritului, cautand sa descopere tot ceea ce este ascuns in om.

Gratie acestor cercetari, o noua cotitura se va produce in viata unor pamanteni. In multe locuri de pe pamant va lipsi hrana.

Pentru ca toate aceste urgii sa treaca mai repede sau sa nu fie atat de cumplite, Dumnezeu ma inspira sa va dau un singur sfat: popoare, oameni, uniti-va intru desavarsire, impacati-va cat mai bine, iertati-va si cheltuiti cat mai mult din energiile ramase pentru a atinge eliberarea in Dumnezeu si fericirea vesnica.
Faceti totul acum si aici, in aceasta viata si nu amanati desavarsirea spirituala pentru o reincarnare. Facand tot ceea ce va sta in putinta tinand cu staruinta, fiecare dintre voi se poate mantui.
Pentru a grabi zidirea Noului Ierusalim construiti-va pe voi din dragoste si curatenia si din Duh Sfant, vietuind in fapte bune pentru ca in acest fel sa dati prilej ca spiritul din voi sa se arate in inima voastra din care sa dea afara neadevarul, egoismul si patima distrugerii care atunci cand cresc peste masura, duc la nimicirea omului. In viitor, la aceasta zidire spirituala va fi mult de lucru.
Lacasul inchinarii sublime ce se va oferi drept pilda intregii lumi se va realiza prin eforturile insumate ale celor alesi si puri.
Oamenii simpli si drepti in inima lor, plini de dragoste pentru Dumnezeu vor fi mult mai grabnic spiritualizati, daca ei vor trai intens sufleteste, consacrand celor materiale o mai mica atentie.

Totdeauna cei saraci in dorinte vor fi bogati in multumiri.
Preafericiti vor fi cei care vor trai in duhul Dumnezeiesc.

Mai ales acestia vor vedea ca simplitatea si puritatea vietii nu inseamna saracie interioara, ci este din contra, o nebanuita comoara spirituala.

Cei simpli si buni detin o superioritate sufleteasca nebanuita.

Multe sunt enigmele sufletului omenesc si acestea sunt foarte greu de descifrat pentru acela care nu recurge la cunoasterea de sine.

Fiinta umana nu-si poate descoperi Creatorul si nu-i poate intelege catusi de putin opera, decat daca se descopera pe sine in strafundurile tainice ale fiintei sale.

Pentru a ajunge la divina desavarsire, fiecare om trebuie sa urmareasca sa se cunoasca cat mai bine pe sine.

Toate acumularile materiale dispar odata cu moartea fizica a omului, in timp ce insusirile spirituale si experientele omului se aduna in spirit pentru vesnicie.
Credinta de nezdruncinat in Supremul Divin este secretul existentei nemuritoare in spirit.
Credinta face ca puterea launtrica a fiintei sa devina nemarginita ajutand-o sa se desavarseasca prin unirea cu Dumnezeu in eternitate.
Prin credinta binefacatoare, ferma, omul poate atinge fericirea divina.

Iisus spune:

" De veti avea credinta numai cat un graunte de mustar, toate le veti implini, si veti zice muntelui acesta sa se arunce in mare, muntele se va arunca". In aceste cuvinte ni se descopera taina puterii credintei.

Adevarul este ca in timpurile care vor veni, pe tot globul, putini vor fi oamenii care vor avea credinta, iar aceia care nu vor avea credinta vor fi dinainte morti, desi vor continua sa traiasca trupeste, fiindca ei vor inceta sa mai aiba legatura constienta cu Dumnezeu.
Cel ferm in credinta sa, chiar si cand exista trupeste, constata ca toate minunile ii sunt cu putinta si astfel ajunge sa se dezlege de materie si legile ei, devenind atotputernic prin trairea sa spirituala, care il va revela chiar si pe Dumnezeu.

Prin puterea credintei binefacatoare apar darurile lui Dumnezeu in om.

Prin puterea credintei omul se simte de ce trebuie sa faca binele si ajunge soreasca cu ardoare, actionand astfel cat mai des, asemenea creatorului sau.
Gratie credintei sale neobisnuite, infinitele puteri ceresti ii vin totdeauna in ajutor si de la acest punct viata launtrica a omului incepe sa fie din ce in ce mai fericita.

Prin intermediul poporului roman ales, Bunul Dumnezeu va vorbi oamenilor de pe tot pamantul trimitandu-i pe cei alesi din mijlocul acestui popor in ajutorul celorlalte fiinte omenesti, pentru a le ajuta sa se ridice la o viata superioara si la desavarsirea dumnezeiasca.
Pentru Tatal Ceresc orice suflet omenesc este foarte scump, deoarece in centrul acestuia sub forma SPIRITULUI, se afla o scanteie din Dumnezeu.
Daca omul va ajunge sa creada cu tarie ca toate puterile si ajutorul ii vin de la Dumnezeu , atunci el supune intreaga sa fiinta Divinului.

Abia atunci viata spirituala a omului scoate la iveala izvoare nesecate de daruire si dragoste si o multime de insusiri alese cum ar fi supunerea, umilinta, evlavia, sarguinta, bunul simt, recunostinta, respectul, nadejdea.

Toate acestea si multe altele infloresc prin credinta.
Caci altfel, cum vei iubi ceea ce nu exista si cum te vei supune, daca nu ai ferma convingere a existentei acelei Puteri Divine careia i te supui, sau fata de care vrei sa-ti arati recunostinta?
Multi spun ca nu au credinta, dar intr-un asemenea caz, de fapt, ei marturisesc credinta lor negativa, distructiva.
In asemenea cazuri existenta credintei contrare este dovedita chiar prin negatie.
Gradul de credinta al fiecaruiui om creste sau scade prin manifestarea acesteia in diferite imprejurari.

Toate cele ce v-am spus aici sunt pe deplin adevarate si in timpurile care vor veni, tara cea aleasa de Bunul Dumnezeu va fi focarul redresarii spirituale de pe fata pamantului.

Minunile fara de numar ce se vor face in aceasta tara si tainele ce se vor descoperi in vremurile ce vor veni in acele locuri, vor face popoarele lumii sa cerceteze pline de daruire misterele dumnezeiesti.

In Romania, Dumnezeu va face cu putinta aparitia unor mari miracole pentru acei alesi sa-l descopere, iar necredinciosii sa se intoarca la credinta cat mai repede.

In acest popor ales al romanilor Dumnezeu a pus o inima calda si iubitoare, firea oamenilor fiind deschisa sa descopere cu usurinta calea catre desavarsire, aproape toti fiind capabili sa lumineze celelalte popoare prin darurile divine pe care le detin.

In acele timpuri viitoare, poporul roman, propovaditor al intelepciunii divine va fi o gazda primitoare plina de dragoste ce se va manifesta fara pic de viclenie si pe intreg teritoriul va fi belsug uimitor, pentru ca toti pelerinii ce vor veni sa poata fi indestulati.

Sediul Crucii Rosii Internationale se va stabili la Bucuresti , in Noul Ierusalim, deoarece descoperirile acestui popor pe linie de medicina si sanatate vor fi extraordinare, situand, de asemenea, aceasta tara pe primul loc in lume.

Tot in Romania vor lua fiinta institutii filantropice si administrative absolut noi, cum nu au fost niciodata pe acest pamant, de inspiratie divina, care vor urmari trezirea puterilor ascunse din om si amplificarea inzestrarilor spirituale divine.
Poporul evreu va fi aproape singurul care se va opune cu indarjire influentei binefacatoare crescande a poporului roman cunoscator al Tainelor Dumnezeiesti, dar in finalul acestei lupte se va convinge chiar el ca adevarul sustinut de poporul roman este una cu Dumnezeu si apoi nu va mai lupta impotriva divinitatii.

Purtatorii de duh sfant si marii iluminati din anumite puncte ale globului pamantesc vor marturisi la randul lor realitatea adevarului propovaduit de poporul roman, reconfirmandu-l cu toata puterea.

Inainte de a ajunge aici insa, aceasta tara aleasa va trece prin mari framantari care vor pune lumea la grea incercare.

Acest popor ales va trece inainte de a ajunge aici prin trei mari incercari.
Sfarsitul acestor incercari va fi marcat de un dezastru planetar produs de cutremure care va ingrozi aproape intreaga lume.
De asemenea, tot atunci cei foarte bogati isi vor pierde averile.

In acele timpuri viitoare, pe pamantul ales al Romaniei, Noul Ierusalim se va zidi deci in doua feluri: spiritual si material.
In acele timpuri viitoare, mai marii popoarelor lumii pamantene se vor uni pentru a realiza o intelegere globala de ajutor mutual si vor centraliza sistemul monetar pentru a dirija cat mai bine viata administrativa la nivelul intregii planete.
In acele vremuri viitoare, va apare o forta armata ce va fi educata si unificata pentru a fi universala, prezentand un caracter international.

Poporul indian va fi fericit sa cunoasca si sa ajute poporul roman in misiunea sa planetara.

Gratie relatiilor de prietenie ce se vor lega cu toate tarile de pe fata pamantului, Romania va scapa ca prin minune din conjunctura razboaielor.

In timpurile ce vor veni, America de Nord si de Mijloc vor ajunge sa fie in cea mai mare parte un gigantic cimitir.

Aceasta se va intampla tocmai in ajunul unor planuri de dominatie prin care se va urmari suprematia asupra intregii planete.

Unica in actiune si care se va abtine sa ia parte la punerea in practica a frumoaselor idei si a infaptuirilor globale ce vor avea loc, va fi Anglia, insa parerea ei nu va fi luata in consideratie, deoarece la scurt timp dupa aceea ea va ajunge sa fie stapana numai asupra insulelor ei.
Coloniile care-i apartin vor fi in totalitate redate libertatii in viitor.
Chiar daca va uimesc cele afirmate de mine, sa nu mire pe nimeni de ceea ce se va intampla, deoarece fiecare are ceea ce merita, in final dreptatea, adevarul si lumina spirituala triumfand.

Desi trambitele adevarului vor suna pretutindeni, mai ales pe pamantul Noului Ierusalim – Romania, va fi dusa lupta cea mai apriga.

***
***= Cu stima. – Mesia (coroborează) _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele Ap.3/22; _ Ioan 4/25,[26]; _ Matei 1/18,21; _ Luca 2/8,15-19; _ Romani[a] 8/29; _ Ev.1/2; _ 1 Timotei 2/5,[6]; _ Matei 17/1,[2-4],5; _ Isaia 65/1; 52/6 –„Gheorghe _ Biruitorul Balaurului - Misticismul”/ „Moise_ Iată-Mă!” (vezi) _ Apocalipsa 2/17; 3/12; _ Faptele Ap.4/12; _ Filipeni 2/8,[9]; _ Romani[a] 5/14; _ Faptele Ap.26/23; _ Roma[nia] 1/1-14,[15]; 10/14 -?!,[15],16; _ Iesirea / Trimiterea 4/1,[10],11, 2012, 2013, 2014, 2015,16; _ Luca 24/25,[26],27,45.
...
_ Dac
ă auzi, răspundeţi-Mi „Astăzi" (vezi) _ Luca 8/5-8,[15]; _ Ev. 3/7,13,[15], căci mîine s-ar putea să fie tîrziu (vezi) _ Ioan 12/35,36; 11/9; 9/4,[5]; 8/21,23-29,32; 16/33; _ Iacov 4/14; _ Geneza 6/3; _ Psalmul 90/10; _ Isaia 55/[1],6-9,[10],11, (vezi detalii in pagina):

*posibil si probabil cenzurat de către cei care iubesc întunericul* (coroborează) _ Ioan 3/[16],19; _ Matei 6/10, [„precum în Cer şi pe Pămînt”, sau „Ca-n Cer’ul Lumii”], în Cer fiind [încă] întuneric / noapte / „lumina pe care ziceţi că o aveţi /[o vedeţi] este iluzorie” [şi, presupun că „Astronomia poate să vă confirme, dacă veţi asculta de cei ce citesc în stele şi de ghicitori” ] (vezi / coroborează) _ Geneza 1/14-18; _ Ioan 1/1-14,[15-18]; 9/4,[5],39-41; 13/30; _ Isaia 21/11, 2012, 2013, 2014, 2015, 16; 9/1,2,[6],

„cenzuratori, al căror Dumnezeu este pîntecele nesătul” (coroborează) _ Romani[a] 16/18; _ Filipeni 3/19, [şi, care-şi zic S.S –“Servicii Secrete / Cia & Mossad şi alţii (Dst & Avo & Mi5-6), alias Sri”] (coroborează) _ Ioan 3/[16],19; _ Mica 3/5; _ Iuda 1/10-16; _ Romani[a] 1/28-32;11/3-5,[7],8; _ Daniel 11/14,

batjocoritorii dregătoriilor Poporului Meu, *mînă-n mînă şi cu cei care-şi zic:

preoţi, pastori, dascăli, fericiţi, preafericiţi, învăţători şi profesori teologi* [aşa cum este scris] (coroborează) _ Isaia 9/16; _ Ieremia 5/31; _ Mica 3/11; 7/3; _ Matei 23/1,2,[3-10],13-15,24-28, in complicitate cu cei ce-şi zic:

politicieni / parlamentari, guvernanţi, judecători, procurori /„guvernanţi şi magistraţi”, care „jură strîmb /[toţi], [pe ce nu cunosc / Cartea fiind pecetluită” (coroborează) _ Daniel 12/4,9; _ Isaia 29/10-16 ]/„ţinînd mîna pe Biblie” /[–auzi cum î-şi zic ?!: -„guvernanţi şi magistraţi (!!!)”/„guvernarea si păstoritul lor fiind strîmbe la fel ca judecăţile şi jurămintele lor”],

care au făcut şi continuă să facă Poporul Roman şi Romania de rîsul şi batjocura lumii (vezi prorociile / coroborează) _ Isaia 1/21,23; 3/12; 6/[8]-12,[13]; 9/[15],16; 63/18,19; _ Ieremia 5/26-31; 9/3-5,8; _ Mica 2/1,2; 3/11; 7/[1],2-4; _ Matei 7/15-20; _ Ioan 10/20; 8/21,23-29; 7/26. ... & ... {_ Fapte 17/23,(24,25)}.

10 comentarii:

 1. _ Página ...Chico Xavier - Biografia

  http://www.ocultismodesoculto.com/2011_03_01_archive.html


  http://www.ocultismodesoculto.com/2011/03/baba-vanga-vidente-cega.html

  A última previsão de Vanga.

  A última previsão da Vanga relativa à Roménia escondida por uma década.

  Pouco antes de sua morte, Vanga havia gravado em uma fita uma previsão de que ela confiou a uma de suas netas.

  Seu desejo era que essa previsão chegasse a uma determinada pessoa, em um determinado período de tempo, porque tinha a missão de agradecer a todos os cidadãos romenos.

  Sua explicação foi de que os romenos são pessoas especiais, mas eles já não confiam em seus próprios valores e se a mensagem vem de um estrangeiro que vai ser melhor do que se viu a partir de um deles.

  " Aqui está o texto da profecia:

  "Eu sou pequena demais para ele vir a mim, então eu trazia a notícia que era transmitida de cima.

  Deixe-a ser divulgada em janeiro, dia 25, no ano de 2005 e dentro de um mês que seja levada para o que vou referir aqui.

  Se ela não puder ser alcançada, dá-la a pessoas em torno dela.

  Que Deus a ajude!

  Para a alegria deste mundo, o prometido para o mundo virá na Roménia.

  O mundo inteiro se alegrará no seu nascimento.

  Deus vai protegê-lo em um local distante do lugar onde os seus anciãos leigos até sua hora chegar.

  Poder de cima, ele terá.

  A Terra, Água e Fogo vão ajudá-lo.

  Quando ele sair neste mundo, tudo o que é mentira, vai desmoronar.

  Isso acontecerá em 2005.

  Ele será o alicerce de tijolos para a humanidade.

  O primeiro que irá reconhecê-lo será o seu povo, que nasceu dentro e como recompensa, ele vai levar este povo até à altura da realização de todo o mundo.

  Esse povo vai ser um verdadeiro exemplo para todos os povos da terra.

  Ele não deve andar a cavalo real, mas um ferro que ele irá conduzir por conta própria. "
  .............................

  _ Eu que falo com você sou ele _ João 4/[25],26, ... de acordo com a promessa _ Deuteronômio 18/15,18; ​​_ João 20/9; _ Mateus 17/2,3,[5 ]; _ Roménia 5/14; _ Atos 3/22; _ Lucas 16/29,31; _ Exodus 3/14; 4/1,[10],11, 2012, 2013; _ Isaias 55/1,6-9,[10],11,2012,2013.

  = Atenciosamente. -Messias.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. … _*Aruncati mreaja spre dreapta Corabiei* (vezi) _ Ioan 21/3,[4],6; _ Osea 4/6; _ Mat.4/4; 13/34,35,[16,17],13-15; _ Ioan 16/25;

   … _ In conformitate cu _ Gen.2/[1-7],8,15; 6/[1-7],8,11-14,17,18; _ Is.55/[1,6,7],8,9; _ Faptele Ap.7/49; _ 1 Cor.14/21:
   _ Acum [*Dupa Ziua a 6-a*] (vezi) _ Mat.17/1,[2-4],5, *aruncati mreaja spre Dreapta Corabiei* (vezi) _ Ioan 21/3,[4],6; _ Osea 4/6; _ Mat.4/4; 13/34,35,[16,17],13-15; _ Ioan 16/25: …
   … –“Toate Religiile” /*Toate popoarele chemate [la masa / hrana (vezi) _ Mat.4/4; _ Osea 4/6 ], fara bani si fara plata* (vezi) _ Is.55/1,6-9,[10],11;

   – Subiect implicit: _ *Curcubeul Meu / Semnul Legamantului – Noe* (vezi):
   … _ Gen.1/[1-10],11, 2012, 2013, 2014 -[15,17]; 9/[1-10],11, 2012, 2013, 2014 –[15,17]; _ Is.21/11, 2012, 2013, 2014 -16;

   -1) _ In conformitate cu _ Mat.6/10, *Spectrul Luminii*/*Spectrul Lumii*, “au directia de deplasare -spre Rosu”, [implicite in *Curcubeu*] de la Violet spre Rosu (vezi) _ Mat.5/14; _ Ioan 8/12,
   …[astfel], pentru ca, “norodul sa nu moara in pustie, din lipsa de hrana”/ necunoscand Calea”(vezi) _ Ioan 14/6; 6/35,41,48; _ Mat.4/4; _ Osea 4/6,
   …in contextul (vezi) _ Is.21/11, 2012, 2013, 2014 –[15,16]; _ Ioan 21/3,[4], “trebuie sa cautati pestisori” (vezi) _ Mat.15/[32,33],34, [adica], “sa aruncati mreaja spre dreapta Corabiei” [acum dupa noaptea zilei a 7-a] (vezi) _ Ioan 21/[4,5],6; _ Mat.17/1; 4/[18],19,[22]; _ F. Ap.3/22; _ Romani[a] 10/17,[18-20]; _ 1 Cor.14/21.

   2) _ In concordanta cu prorocii[le] (vezi) _ Ioan 14/6, [posibila necredinta] (vezi) _ Ioan 1/1,5,[11], 2012, 2013, 2014; _ Mat.13/57; _ Mar.6/4; _ Ioan 4/44; 10/20,[21], pentru ca nu ati inteles:
   …”Prorocii au vorbit despre viitor” (vezi) _ Ev.1/1, evenimente care vor urma in viitor [adica, acum la inceputul Zilei a 7-a (vezi) _ Gen.2/1-3, in Vremea de pe Urma (vezi) _ Dan.12/[1],4,9, “Vremea Sfarsitului” (vezi) _ Mat.24/14; _ Romani[a] 10/4, fiind vorba despre vremea *Sfarsitului Tainei* (vezi) _ Mat.24/14; _ Apoc.10/7; _ Mat.13/34,35,[16,17], 13-15, in vremea de pe urma [aceasta] (vezi) _ Dan.12/1; _ Ev.1/[1],2; _ Gal.4/4.

   -3) _ Presupunand ca sinteti (vezi) _ Mat.19/30; 20/16; [22/14], si ca, sinteti desteptati (vezi) _ Is.21/11, 2012, 2013, 2014 -16, aruncati mreaja [Cuvantul Meu]” (vezi) _ Mat.4/[18],19,[20]; _ Ioan 21/6; _ Romani[a] 10/17,[18-20], ”in dreapta Corabiei”/”[in]spre Rasarit”;
   _ “Urcand in Corabie” (vezi) _ Ioan 21/2,3, sa nu faceti confuzie intre “Apus” si *Rasarit* [-“De unde vor veni Magii”] (vezi) _ Mat.2/1-4; _ Dan.12/[1],3,[10]; _ Is.9/1,2,[6],
   …si, sa nu faceti confuzie, intre“Nord si Sud” / ”Stanga si Dreapta Corabiei”, [si], pentru a intelege partea (vezi) _ Ioan 21/4, ”spre care sa aruncati mreaja” (vezi) _ Ioan 21/5 , ”[acum] dupa noaptea Zilei a 7-a” (vezi) _ Mat.17/1; _ 2 Pet.1/19; _ Ioan 21/3, [care a inceput dupa 2012 /implicit Sfarsitul Calendarului Mayas], si, continua in 2013, 2014-16 (vezi) _ Is.6/13; 7/14; _ Gen.1/14; _ Ioan 1/14; 3/14; 10/14-16; _ Mar.8/14,
   …asa cum am vorbit in “Subiectul”: *Curcubeul Meu / Semnul legamantului – Noe*, “vezi directia –spre Rasarit”;

   -4) _*Venirea Luminii – Zilei a 7-a* (vezi) _ Is.9/1,2,[6]; _ Ioan 1/1,5,[11], 2012, 2013, 2014 – 16; _ Mat.13/13-15,[16,17],34,35; _ Ioan 16/25, fiind implicita “deplasarea Spectrului Luminii Lumii, spre Rosu” (vezi) _ Mat.5/14-16; 6/10, fiind vorba despre “directia [in]spre rasarit / spre Rosu, regasit si in simboluri / Drapele / Steaguri, adica -*de la Corabie (vezi) _ Is.6/[8]-13; _ Romani[a] 5/14; 10/[14-?],17,[18-20]*, spre Rasarit, (vezi):
   ...
   …-Romania / Basarabia, Armenia, Macedonia, Belarus, Bulgaria, Ukraina, Rusia, China, Mongolia, Coreea de Nord / Sud, Japonia, [s.a.],
   astfel incat, “sa puteti prinde pesti” (vezi) _ Levitic 11/9,10,[11,12]; _ Deut.14/9,10; _ Mat.4/[18],19,[20-22], [acum] dupa noaptea zilei a 7-a (vezi) _ Luca 5/5-[9],10; _ Ioan 21/5-[9],10; _ Mat.17/1; _ Ioan 7/37.

   = Cu stima. –Mesia.

   Ștergere
 2. _ Copia unui "comentariu", din pagina: ...

  _ http://www.ioncoja.ro/amestecate/datoria-germaniei-fata-de-romania-puisa-in-dezbatere-la-bruxelles/
  .............

  _ @ [Mircea Popescu ...12.04.2013 la 3:15 am ]; …
  ………….
  ………….

  _ Daca luati in consideratie “statisticile de care vorbiti”, …fara intentia de a jigni, sint nevoit sa va spun ca, …”ori sinteti aerian”, …”ori sinteti manipulator”;

  _[Cum ati scris]: …-”Romania are somajul mai mic (6.7%) decat somajul mediu din UE (10,9%) si din zona euro (12% ), in scaderea de la 7.3%, anul trecut. Este printre singurele 6 tari cu somajul in scadere.”], …

  …si, adica, [va prefaceti], …”nu recunoasteti motivul ?!, …ca, nu mai au pe cine sa dea afara, pentru ca “au ras toate intreprinderile” [?!!!];

  _ Vorbiti de “rata somajului”, fara sa precizati …”cat valoreaza si cat dureaza somajul in Romania”, …si ca dupa expirarea perioadei de somaj, acestia “nu mai sint categorisiti” in evidente raportoare, si nici nu mai sint ["cumva"] …”in atentia dregatorilor”, care …”zic ca guverneaza”, …peste ce?, si peste cine” ?!, …[si], fara sa tineti cont, cate milioane de “specialisti / meseriasi”, din toate domeniile, [raportat la Populatia Totala, [si], separat “Activa”], slugarnicesc prin tari straine, …si pe care va permiteti sa-i jigniti, cum ziceati[!]: …

  …[ Mircea Popescu _ 12.04.2013 la 2:15 am ...-"Nu ne convine “exploatarea” strainilor si nici n’avem spirit intreprinzator, n-avem decat sa stam cu burta la soare in tarisoara noastra si sa asteptam sa ne cada para malaiata sau sa protestam cerand de la guvernanti sa ne dea, eventual prime de Pasti, de Craciun si al 13 salariu.", ...

  ...ca si cand aceste "amageli / surogate" ...ca si [auzi ?!] -”bonuri de masa”/ [chipurile, incluse in salarii], …ar fi fost inventate de “muncitori / salariati”;

  _ Apoi, se pare ca, acelasi tupeu ["caracteristic"], cu care va permiteti sa jigniti Poporul Roman, …este implicit in comportamentul prin care …*va permiteti sa jigniti si alte popoare*, …cum v-ati exprimat in mod implicit, cu mare nerusinare: …["(vorba lui Bula: “pentru un anume om”), poate ar fi bine sa ramana acolo unde-i este locul, in Coreea de Nord."].

  _ Adica, …cu ce drept va permiteti sa emiteti “jigniri, ca judecati implicite asupra destinelor altor popoare” ?!, …[si vreti legi cu Nume Propriu ?!];

  _ Daca si asa nu va deranjeaz nimeni de pe unde va prisoseste indestularea, …este bine sa va vedeti de treburi pe acolo pe unde ati ajuns, …caci de sfaturi “de pe dinafara /["a la futebol"]/”din tribune”, …*izvorate din autosuficienta si indestularea la care ati ajuns*, …este satul Poporul Roman.

  -A) _ Daca si asa va place sa emiteti comparatii intre “economiile / industriile” tarilor atrase “de jucatorii cu destinele si resursele unor popoare, in cacialmaua U.E.”, …este bine sa faceti si “statistici comparative” luand in calcul toata perioada ultimilor 23 ani, …ca “statistica” cuprinzand toate tarile [aderante] / componente U.E., …comparativ cu Romania, la “rubrica”: …-*Intreprinderi / Fabrici / Combinate Industriale*/ [Mari / Mici / Medii], …*Rase din temelii*;

  -B) _ Daca binevoiti, va rog sa elaborati comentarii [si] in pagina: …

  _ http://www.ioncoja.ro/amestecate/intrebari-lamuritoare-asupra-starii-noastre/

  _{P.S.-Mai sint prin acest “site” si altii, care, cu mare nerusinare, …”i-si tot permit sa jigneasca in mod repetat prin comentariile lor, zicand ca poporul Roman este prost”}.

  = Mesia.

  RăspundețiȘtergere
 3. _ Si, inca "o copie", din: ...

  _ http://www.ioncoja.ro/amestecate/datoria-germaniei-fata-de-romania-puisa-in-dezbatere-la-bruxelles/
  ............

  _ @ Mircea Popescu 12.04.2013 la 8:56 pm

  _ Extras A …[din: http://mipopescu.wordpress.com/istoria-cmr-2000-2005/romania-si-sua/ ...-“Ambasadorul la Bucuresti al tarii mele, America, ...(.....), patria mea, Romania], atata timp cat ...(.....) o demisie “onorabila”.
  Domnul ambasador Mark Gitenstein care, constient sau inconstient, sustine un guvernant impotriva guvernatilor, (…..).”]; …

  -1) _ Re./[“Ambasadorul la Bucuresti al tarii mele, America, care se presupune a fi un bun cunoscator al realitatilor din patria mea, Romania,], …

  …-Trebuie sa va hotarati, …*ori cu patria Romania*, …”ori cu tara America”, …pentru ca “nu puteti sluji la doi stapani”, …(.....), [adica]: …

  -“Nimeni [nici o sluga] nu poate sluji la doi stapani. ...(.....); Nu puteti sluji lui Dumnezeu si lui Mamona.” _ Matei 6/24; _ Luca 16/13;

  -2) _ In contextul [Extras 1 ...(.....), *amestecul “Ambasadorilor / Diplomatilor” ...alias “Serviciile Secrete”, ...in treburile /”dregatoriile interne”, ...nu ale tarii d-vs. America, ...ci, in cele ale Patriei Mele Romania*], …

  …cum este posibil sa scrieti prin comentariile d-vs.[ 12.04.2013 la 2:15 am ...-“Vreau sa spun ca decat sa ne tot plangem de “exploatare”, mai bine ne-am vedea de treaba. /[*Adica, ...cine nu-si vede de treaba, “in tara lui”, d-le Mircea Popescu ?!!*]; ...(.....)].
  …………

  _ Extras B: …[-“ Ca observator ...(.....), atrase institutii ale statului dar si diversi factori externi care, ...(.....) intervina unilateral in ...(.....) societatea romaneasca. ...(.....).
  Semnalele cu care a venit la Bucuresti Philip Gordon, trimisul Departamentului de Stat sunt aceleasi cu ale Angelei Merkel, cancelarul Germaniei, cu ale lui Jose Barroso, presedintele Consiliului Europei si cu ale altor cativa comisari ai UE: “Lasati-l in pace pe Basescu, ...(.....). El este guvernantul nostru preferat si nu renuntam la el.“].
  …………
  -1) Re./[-...diversi factori externi care, ...(.....), incearca sa intervina unilateral in ...(.....) societatea romaneasca. ...(.....).
  Prin partizanatul lor, ...(.....), fortele externe accentueaza procesul dezbinarii ...(.....), au ca scop controlul Romaniei...(.....)].
  …………
  …-Cand ati fost sincer [?!], …atunci cand ati scris [14 August 2012]: …”extrem de implicat afectiv, sunt ingrijorat” …”diversi factori externi” …”intervin unilateral” …”interventii externe” …”fortele externe accentueaza procesul dezbinarii” …”au ca scop controlul Romaniei”, …sau cand ati scris [12.04.2013 la 2:15 am]: …
  …[-“ Vreau sa spun ca decat sa ne tot plangem de “exploatare”, mai bine ne-am vedea de treaba. ...[*Adica, ...cine nu-si vede de treaba,” in tara lui” d-le Mircea Popescu ?!!*];
  ………..

  _ Re./[ Mircea Popescu 12.04.2013 la 8:56 pm ...”De aici ma si scot in afara “poporului roman”. ...(.....)];
  ………..

  -1) _ Da. –Este apreciabil faptul ca …“v-ati dat cartonasul rosu”/“auto-suspendat”/[*scos in afara “poporului roman”*], …atata timp cat vorbiti ca spectator [din tribuna], …pana veti binevoi sa coborati [de la inaltime si expectativa] …pe teren /”in mijlocul bataliei”;

  -2) _*In principiu*, …“instrainarile” sint sinonime “dezradacinarilor usoare”, …sau: …“sint usor de dezradacinat, pomii care nu au radacinile prea adanci”, …mai ales in situatia ca “Aust[e]rul”/”Traista Goala”/”vanturile Apusene”, …(.....), aduc doar “uscaciunea”/[pustiirile], ...(.....), si moartea Poporului Meu / Romania.
  …………

  _ Sper sa nu va supere “Adevarul”.

  _ Nu astept [neaparat] raspuns, …cum nu Mi-ati raspuns privitor la “statistica pe ultimii 23 ani”, cu …“Intreprinderile, Fabricile, Combinatele Industriale”/[Mari, Mici, Medii], …*Rase din temelii*, [d]in Romania *comparativ* cu cele “rase din temelii in celelalte tari aderante / componente U.E.”, ...(.....), motive, cum ar fi …cele din pagina d-vs.,
  …[14 August 2012 – (.....) “Romania nu este datoare“], citez: …”fortele externe (.....)” …”au ca scop controlul Romaniei”.

  = Cu stima. –Mesia.

  RăspundețiȘtergere
 4. http://www.in5d.com/cardinal-grand-cross.html
  ...
  Opportunity for Transformation: Astrological Cardinal Grand Cross April 23/24 2014
  ...
  Last updated on April 4, 2014 at 12:00 am EDT by in5d Alternative News
  * Visit in5D Connection where you can find your soul mate or join one of our amazing groups. EVERYONE is welcome!
  Tweet
  ...
  by Michelle Walling, CHLC
  ...
  Humanity has been on a gradual collision course for major change on this planet through the polarity of opposition between the people of planet Earth and the tyranny that controls them. The rubber band is stretched about as far as it can go without snapping. What opportunity does the peak of a Cardinal Grand Cross provide for measurable change?
  ...
  Setting the Stage
  ...
  We find ourselves in the midst of a shift on the planet that some people predicted would actually happen overnight on December 21, 2012. There were many explanations given as to why we did not see anything happen on that date, including the ones who say that we decided as a collective to allow more people to wake up that have been oppressed by the dark forces beyond what we had imagined. In actuality, people like Gregg Prescott of In5d.com wrote articles to let people know that this shift would be gradual and that the world would not end or be transformed overnight.
  We tend to forget that astrological changes are mostly unseen, and when change occurs it happens gradually because the planet has to stay balanced. Something did in fact occur on December 21, 2012- an alignment of the earth with the center of the Cosmos, which provided a clear path to receive waves of light that originate from our Creator. This light is a transformational catalyst to bring us into alignment with the Golden Age of Aquarius. We could not exist on Earth in a New Age and could not start new cycles upon cycles while still living under the rules of Pisces.


  = Cu stima. – Mesia.

  RăspundețiȘtergere
 5. _ *Semnele Vremurilor* (vezi) _ Mat.24/3; 1/23; _ Is.7/14; 9/1,2,[6]; _ Ioan 1/1,14; 14/1,6, …[implicit _ Apocalipsa 17/17], ...
  ...
  ...adica: ...-”Semnele Vremurilor Ridicarii Mele” (vezi _ 2 Petru 1/20), ... _ Deut.18/15,18; _ Faptele Ap.3/22; _ Gen.1/1-10, 11, 2012, 2013, 2014 -16; _ Is.21/11, 2012, 2013, 2014 -16; _ Marcu 13/8; _ Gen.6/1-4,5-10, 11, 2012, 2013, 2014 -16. : …
  ...
  ...[adica], “Vremurile Sfarsitului” (vezi) _ Matei 24/14, ...adica a Sfarsitului Tainei (vezi) _ Apocalipsa 10/7, ...avand sensul [de] “Sfarsitul Legii / Implinirea Legii” (vezi) _ Romani[a] 10/4, ...”implicit[a] Intruparea” (vezi) _ Ioan 1/1,5,[11], 2012, 2013, 2014; _ Iuda 1/9; _ Romani[a] 16/25; _ Ioan 19/25,[26],27-30; _ Filip.2/8, ...
  ...
  ...[reformulat]: ...- “Semnele vremurilor de pe urma / acestea pe care le traieste omenirea / vremurile ridicarii Mele / vremurile *Implinirii Fagaduintei*” (vezi) _ Deut.18/15,18; _ Faptele Ap.3/22; _ Matei 6/10; _ Galateni 4/4; _ Ioan 4/25,[26];
  ...
  -1) _ *(.) "Spune-ne, cand se vor intampla aceste lucruri? Si care va fi semnul venirii Tale si al sfarsitului veacului acestuia?"* _ Mat.24:3 ;
  ...
  -2) _ *Dumnezeu a zis: -"Sa fie niste luminatori in intinderea cerului, ca sa desparta ziua de noapte; ...ei “sa fie niste semne care sa arate vremurile, zilele si anii”* _ Gen.1:1-10, 11, 2012, 2013, 2014 -16 ; _ Gen.6:1-4,5-10, 11, 2012, 2013, 2014 -16;
  ...
  -3) _ *Vor fi semne in soare, in luna si in stele. Si pe pamant va fi stramtorare printre neamuri, care nu vor sti ce sa faca la auzul urletului marii si al valurilor;* _ Luca 21:25; Isaia 7:14;

  -4) _ *Veti auzi de razboaie si vesti de razboaie: vedeti sa nu va inspaimantati, caci toate aceste lucruri trebuie sa se intample. Dar sfarsitul tot nu va fi atunci.* _ Mat.24:6 ;

  ….... -*Un neam se va scula impotriva altui neam, si o imparatie impotriva altei imparatii; pe alocuri vor fi cutremure de pamant, foamete si tulburari. Aceste lucruri vor fi inceputul durerilor.* _ Marc.13:8 ;

  -5) _ *Caci, cum iese fulgerul de la rasarit si se vede pana la apus, asa va fi si venirea Fiului omului.* _ Mat.24:27 ; _ Luc.17:24 ;
  ...
  -6) _ *Prorocie asupra Dumei. Mi se striga din Seir: -"Strajerule, cat mai este din noapte? Strajerule, mai este mult din noapte?"* [adica, noaptea Zilei a 7-a _ Geneza 1/26-28,31; 2/1-3; _ Ioan 21/3,4] (vezi) _ Is.21:11, 2012, 2013, 2014 -16 ;
  ...
  ........ _ Ioan.1:1,5,[11], 2012, 2013, 2014 -16; _ Iesirea /[Ex.]/*Trimiterea*] 4:1,[10],11, 2012, 2013, 2014 -16,17 ; _ Ioan.10:11, 2012, 2013, 2014 -16 ;

  -7) _ *Atunci se va arata in cer semnul Fiului Omului, toate semintiile pamantului se vor boci si vor vedea pe Fiul Omului...(.).* _ Mat.24:30 ; _ 2 Tes.2:8 ;
  ...
  -8) _ *Si chiar a zecea parte de va mai ramane din locuitori, vor fi nimiciti si ei la randul lor. Dar, dupa cum terebintul si stejarul isi pastreaza butucul din *Ra’daci’na*, cand sunt taiati, tot asa o Samanta Sfanta se va naste iarasi din poporul acesta."* _ Isaia 6:8-11, 2012, 2013 ; _ Romani[a] 11:3,4,5; _ 1 Petru 2:9;

  ...
  -9) _ *In vremea aceea, se vor ridica multi impotriva *Imparatului de la Miazazi*, si o ceata de derbedei din poporul tau se vor rascula, ca sa implineasca vedenia; dar vor cadea.* _ Daniel 11:1-11, 2012, 2013, 2014 -16;
  ...
  -10) _ *Cine are urechi de auzit sa auda.* _ Luca 8:5-8, [15].
  ...
  = Cu stima. – Moise Gheorghe, [care], talmacit, inseamna _*Mesia* (in conf. cu prorocii[le]) (vezi) _ Ioan 4/25,[26]; _ Romani[a] 10/[14 – Cum ?! _ Care Nume ?],17; _ Matei 17/1,[2-4],5; _ Apoc.2/17; _ Romani[a] 10/17; _ Is.52/6 -*Gheorghe Moise _ Iata-Ma!* /[se adevereste ca prorocii nu au gresit (vezi) _ Mat.22/29; _ Dan.12/4,9,[1], ...”omenirea nu stie pe cine sa astepte” (vezi) _ Romani[a] 10/14 -?!!!, implicit: -“nici unul nu cheama Numele Meu” (vezi) _ Is.65/1; _ Romani[a] 10/17,[18-20]; _ Luca 16/29,31; 18/8; 24/25-27,[45]; _ Romani[a] 5/14; _ Faptele Ap.26/23; 3/22, ...
  ...-*Inselatorul Acela* _ Matei 27/63; _ Ioan 20/9; _ Romani[a] 5/14; _ Ioan 20/9.

  RăspundețiȘtergere
 6. … _ In concordanta si conformitate cu prorocii[le] (vezi) _ Isaia 1/21,23; 3/12; 9/16; _ Ieremia 5/26-31; 9/3-5,[8]; _ Romani[a] 11/3-5,[8]; _ Isaia 6/8,[9,10],11, 2012, 2013; _ Mica 2/[1-3],4; 3/11; 7/[1],2-4, ...
  ...am postat [prin “Disqus”] aferent articolului din pagina: ...

  http://www.stiripesurse.ro/iohannis-dorim-sa-dezvoltam-realtiile-cu-china_945696.html
  ...
  …urmatorul comentariu: …

  Gheorghe Moise … _ Copie comentariu prin “Disqus”, la linkul, [d]in comentariu: …

  Moise / Moses nicu • 11 hours ago
  ...
  ... - Ei colaboreaza foarte bine cu [tot Occidentul si Africa]/ toate tarile enumerate, si o duc foarte bine, iar Eu si Poporul Meu Roman, nu avem ce manca, ...si, tot in acelasi context, cateva milioane de romani au fost exilati in cautarea unui loc de munca; ...- Ai vazut gandire de presedinte care, ...Nu Ma reprezinta nici pe Mine, nici pe Poporul Meu -Roman / ...- Au pus haidamacii care-si zic S.S /[Cia & Mossad, alias Sri], sa Ma ameninte cu moartea daca mai inregistrez Actiuni / Cauze in balacareala careia i se zice Justitie [d]in Romania, dupa ce Mi-au confiscat fals judiciar /[abuziv], toate posibilitatile materiale de trai (vezi prorocii[le]) _ Romani[a] 11/3,[4],5; _ Daniel 11/14; _ 1 petru 2/9.
  ...
  _ https://www.facebook.com/video.php?v=848525611837450
  ...
  = Cu stima. -Mesia _*Eu, cel care vorbesc cu tine, sint Acela* (vezi) _ Ioan 4/25,[26]; _ Ioan 7/26; 1/1,5,[11], 2012, 2013, 2014 -16; 10/8,11, 2012, 2013, 2014 -16; 3/16,19; _ Romani[a] 5/14; 10/14 -?!,17; _ Isaia 53/1,[2-5],6; 52/6 _ Iata-Ma!; 65/1; _ Romani[a] 10/[17],18-20; _ Isaia 55/1,6-9,[10],11.

  RăspundețiȘtergere
 7. _“Semnele Vremurilor” (coroboreaza) _Mat.24/3; _Apoc.1/3; _Deut.18/15,18; _Faptele Ap. 3/22; _Is.52/6 _*Iata-Ma!*; _Ioan 15/22:

  -”Nu cunoasteti Scripturile, (.)” (coroboreaza) _Mat.22/29; _Dan.12/4,[9]; _Ioan 4/25,[26]; _Luca 24/25-27,45, astfel, iata:

  _”Cand veti vedea [Romania] -Noul Ierusalim, inconjurat[a] de osti (.)” (coroboreaza) _Luca 21/20; _Mat.24/[27],28; _Roma[nia] 1/1-15; _ Apoc.3/12; 21/2; _Dan.11/14; _Is.9/16; 10/1-3; _Dan.11/9,10, 2011-2015,2016 - Baze de Rachete si Unitati Armate, dislocate in Tara Minunata -Romania; _Isaia 6/8-13 _adica –Romania (vezi implicite) _Romani[a] 1/1-15; 5/14; 10/4,[14-?!],16-20; 11/3-5,[8]; _1 Pet.2/[1,2],9;

  _*Va fi o Turma si Un Pastor* _Ioan 10/16; _ Is.55/1,[6-9],11, -„Eu, cel care vorbesc cu tine, sunt Acela”_Ioan 4/[25],26,

  -“Si va fi Lumina!” _ Ioan 13/30; _Is.9/1,2,(6); 21/11,2012-2016; -*Toate Religiile / Toate Popoarele Chemate, (la masa / Hrana Curata / Dialog / Lumina _Mat.4/4; _Osea 4/6), fara bani si fara plata* _Is.55/[1],6-9,11; _Apoc.17/17,18,

  implicite: -”Semnele Vremurilor Ridicarii Mele” _2 Pet.1/20; _Deut.18/15,18; _ Faptele Ap.3/22; _Gen.1/1-10,11,2012-2016; _Is.21/11, 2012-2016; _Mar.13/8; _Gen.6/1-4,5-10,11,2012-2016:
  ...
  [adica], “Vremurile Sfarsitului” _ Mat.24/14, adica a[le] „Sfarsitului Tainei lui Dumnezeu” _Apoc.10/7; 1/1, avand sensul [de] “Sfarsitul Legii / Implinirea Legii” (vezi) _ Romani[a] 10/4, ”implicit[a] Intruparea”, [si] “trimiterea” _Ioan 1/1,5,[11], 2012-2016,[18]; _Iesirea /[Exodul]/ Trimiterea 4/1,[10],11, 2012-2016; _ Romani[a] 16/25; _Ioan 4/25; 19/25,[26],27-30; _Filipeni 2/8; _Gal.4/4; _Ioan 4/[25],26, [vezi prorociile]:
  ...
  -1) _ *(.) "Spune-ne, (.), care va fi semnul venirii Tale /[Sfarsitul Tainei _Apoc.10/7,1/1], si al Sfarsitului Veacului acestuia?"* _Mat.24/3,14;
  ...
  -2) _ *Dumnezeu a zis: -"Sa fie niste (.); Ei sa fie niste semne care sa arate vremurile, zilele si anii”* _Gen.1/1-10, 11, 2012-2016 ; 6/1-4,5-10,11,2012-2016;

  -3) _ *Vor fi semne in soare, in luna si in stele /[diverse fenomene Astrale]. Si pe pamant va fi stramtorare (.), care nu vor sti ce sa faca la auzul urletului marii si al valurilor;* _Gen.1/14; _Luca 21/25; _ Is.7/14; _Mat.1/23,

  [*talcuire*: -“marea si valurile agitate” simbolizand “migratia populatiilor / Primavara Araba / Africana”, (si altele, „aparent nesemnificative, cum ar fi exilul populatiei Romaniei”, din pricina *falsilor: „guvernanti, magistrati, pastori / preoti, etc.*_Is.1/21,23; 9/16; _Ier.5/26-[31]; 9/3-5,8; _Mica 2/1,2; 3/11; 7/1-4)];

  -4) _ *Veti auzi de razboaie (.). Dar sfarsitul tot nu va fi atunci.*_ Mat.24/6 ;

  -*Un neam se va scula impotriva altui neam, (.); Pe alocuri vor fi cutremure de pamant, foamete si tulburari. Aceste lucruri vor fi inceputul durerilor.*_Marcu 13/8 ;

  -5) _*Caci, cum iese Lumina de la Rasarit – JAPONIA ) si se vede pana la apus, asa va fi (.).*_Mat.24/27 ; _Luca 17/24 ;

  -6) _*Prorocie asupra Dumei. -Mi se striga din Seir:

  Strajerule, mai este mult din noapte?* [_ Ioan 13/30]/(adica, noaptea Zilei a 7-a, dupa Ziua a 6-a) _ Gen.1/31; _Mat.17/1,(2-4),5; _Ioan 21/3,4]; _Is.21/11, 2012-2016; _Ioan 1/1,5,[11], 2012-2016; _Iesirea / Trimiterea / Exodul 4/1,[10],11, 2012-2016; _Ioan 10/8,11, 2012-2016;

  -7) _*Atunci (.) [veti vedea]* _Mat.24/30 ; _2 Tes.2/8;

  -8) _*Si chiar a zecea parte de va mai ramane din locuitori, (.). Dar, (vezi prorociile) Is.6/[8-12],13 ; _Romani[a] 11/3-5; _1 Pet.2/9; _Luca 8/8,[15];

  -9) _*In vremea aceea, se vor ridica multi impotriva „Imparatului de la Miazazi, dar vor cadea.* _ Dan.11/14, 2012-2016.
  -*”La Lege si la marturie!"_ Is.8/20; _ 2 Petru 1/19, fara „povesti si basme lumesti si babesti” _ 1 Tim.4/7; 6/4,5; _2 Tim.3/1-6,[7],8,9; 4/3,4; _Apoc.10/7;_ 1 Tim.2/[5],6.
  ...
  = Cu stima. – Mesia. (coroboreaza) _ Ioan 1/1,[5,11],14; 3/16; 4/[25],26; 5/39; 9/4,5; 13/30; _ Isaia 55/1,[6-8],9,[11]; _ Ioan 10/8,11, 2012-2016.

  RăspundețiȘtergere
 8. _ Copie comentariu, aferent mesajului:

  < https://www.facebook.com/gheorghe.moise.96/posts/1852283991684733 > din 22.ian. 2017,

  postat in contul Facebook:
  ...
  Gheorghe Moise ... _"Mioriţa" -*Oiţa Barsană si Năzdrăvană", izolată de Turma Mică, care Mi-a vorbit /[potrivit *Baladei* (vezi) _ Matei 13/13-15; _ Ioan 16/25, adica "urmand talcuirea "Baladei Miorita" si a "Scripturii / Cartea pecetluita, pana la Mine - *Mielul*" (vezi / coroboreaza) _ Daniel 12/4,[9]; _ Apocalipsa 5/3-9; _ Ioan 1/1,14; 3/16,[19]; 4/25; 5/39; 9/39; 10/8,11, 2012-2017; _ Isaia 6/8-13; 9/1,2,[6]; 52/6 _*Iata-Ma!*; _ 1 Tim.2/5,[6], ... [vezi, extras din "Miorita"]:
  ...
  -"Mioriţă laie, laie bucălaie,
  De 3 Zile incoace,
  Gura nu-ti mai tace,
  Ori iarba nu-ţi mai place,
  Ori esti bolnăvioară,
  Draguţă Mioară" [?!]",
  ...
  -Draguţule Bace,
  Da-ţi oile-ncoace,
  La negru zavoi,
  Ca-i iarba de noi
  Si umbra de voi.
  Stapane, stapane,
  Cheama si un cîine,
  Cel mai barbatesc
  Si cel mai fraţesc,
  Ca la Apus de Soare
  Vor sa Mi te-omoare

  *Bacii [S.S.], cel Francian si cel Ungurean,
  (la care s-au alaturat in haita, si cei:
  Austro-Germano-Americano-PambucCIAn (vezi) _ Matei 24/[27],28,

  La *Apus de Soare*, (adica, la Sfarşitul Erei Astrale -"Soarele in Constelaţia Peşti",
  si"Sfarşitul Calendarului Mayas –21.12.2012; _ 2 Cr.18/34),

  “Marii” [bacii S.S.] se vorbiră şi se sfătuiră,
  Cum să [Mi]-l omoare pe cel Moldo-Vlahian,
  Ca-i mai ortoman, are oi mai multe,
  Mîndre si cornute, şi cai invătati,
  Si cîini mai bărbati, pe malurile Istrului (*Dunare[a]*),
  Pe-un picior de Plai, pe-o gura de Rai, /(arealul Moesia),
  Unde Domnul Dumnezeu, inca de la Facere,
  A sădit o Grădina in Eden, „spre Răsărit”,
  Si a pus acolo omul pe care-l intocmise,
  Ca s-o lucreze şi s-o păzească* (coroboreaza) _ Gen.2/8-14,[15-17]; _ Luca 2/8-14.
  ...
  _ < Caută *Balada Mioriţa*, care trebuie "talcuita" (vezi _ 2 Petru 1/19,20, adica, "coroboreaza") _ Matei 13/13-15,(16,17), 34,35; _ Ioan 16/25; _ Ev.1/2; _ Galateni 4/4; _ Romania 5/14; _ Matei 12/18-21; _ Fapte 26/23, ...implicite _ Daniel 12/(1,3,10),4,9; _ Apocalipsa 5/3-5,9; _ Ioan 4/[25],26; _ Romani[a] 10/14 -?!!!!! _ Isaia 65/1; 52/6 _*Iata-Ma!* - Gheorghe Moise _ Biruitorul Misticismului /[ Balaurul]_ Romani[a] 11/[3]-5; _ Filipeni 2/[6,7],8; _ Matei 11/19; 12/18-21; _ Luca 18/8 >.
  ...
  = Cu stima. - Mesia (coroboreaza) _ Romani[a] 5/14; 10/[16]-20; 16/25; _ Ioan 1/1,5,[11],14; 3/16,[19]; 4/[25],26; 5/39; 7/37; 9/39; 10/[1-5], 8,11, 2012-2017; _ 1 Timotei 2/5,6; _ Filipeni 2/6-[9], ... "izolat, batjocorit si vanat de niste derbedei, care actionează in haită (vezi) _ Iuda 1/10-16, deocamdată stand ascunsi _ Romani[a] 1/28-32, implicit, stand cu cururile pe "sistemele de comunicare internet" (s.a.), si, care, cenzurandu-Mă, cred ei ca pot sa [Mă] prindă Lumina cu Bani'ta (coroborează) _ Marcu 4/21-25; _ Daniel 11/14; _ Romania 3/10-18; _ Ieremia 5/26-31; 9/3-5,8; _ Isaia 9/16], si care, mai cred ei ca pot sa [Ma] blocheaze informatia (vezi) _ Ioan 1/15,14; _ Isaia 55/9,[11], precum, Can'Cerul Omenirii, avand nevoie de "Dia'Liza" (coroborează) _ 2 Tesaloniceni 2/1-12; _ Iuda 1/10-16; _ Isaia 9/16 (cine citeste sa inteleaga, daca poate _ Matei 19/11; _ Isaia 8/20" + (coroborează) _ Ioan 1/1,5,[11],14; 3/[16],19; 7/26,[37-39]; _ Luca 24/[25],26,[27], (45 -?! _ Luca 8/5-8); _ Iesirea / Trimiterea / Exodul 4/1,[10],11, 2012-2017; _ Matei 11/19; _ Ioan 3/16,[19]; 10/8,11, 2012-2017; _ 1 Tim.2/5,6, ...adica _ Ioan 4/[25],26; _ Apocalipsa 5/3-9; 22/13,16.

  Fotografia postată de Gheorghe Moise.

  Îmi place · Răspunde · 2 minute · Editat

  Gheorghe Moise ... _ Vezi cateva detalii interesante si utile in pagina: ... < http://www.cunoastelumea.ro/ciobanul-din-miorita-nu-a.../ >. = Cu stima. -Mesia.

  „Ciobanul din Miorița nu a fost omorât.” O spune cercetătorul care a analizat…
  cunoastelumea.ro
  [[[
  = Cu stima. -Mesia.

  RăspundețiȘtergere
 9. _ Ultima postare din blog, contine mai multe detalii despre *Mine*/"Mesia" *Mielul* [(vezi) _ Daniel 12/4,9; _ Apocalipsa 5/1-9; 17/14; 22/13,(16); _ Isaia 53/1-7], respectiv in subiectul:
  ...
  http://mesia-romania5-14-ioan4-26.blogspot.ro/2017/07/ioan-162533-821232426-29.html
  ...
  = Cu stima.

  RăspundețiȘtergere