Follow by Email

duminică, 21 august 2011

= 2 PETRU 2/1,2,3,12; _ ROMANIA 16/18.


 

= In 'subsol', urmeaza REPLICA la articolul *Extraterestrii ne-ar putea ataca*, posta de *(?!)  Cristina Luca"  in _ *PiatazaNet*:

 

.....................................................

Extratereştrii ne-ar putea ataca

20 August, 2011 49 accesari
Propriul nostru comportament ne-ar putea strica relațiile cu vecinii spațiali în ceea ce privește poluarea planetei, susțin doi reputați cercetători de la Nasa și Universitatea Pennsylvania.
Analiza, care a luat în calcul principalele scenarii care ar putea avea loc în cazul unei întâlniri de gradul III, a fost realizată de cercetătorii de la Departamentul pentru ştiinţe planetare al NASA, alături de profesori de la Universitatea din Pennsylvania. Este garantat că vom pierde o eventuală bătălie cu extratereştrii şi există o probabilitate mare ca această pierdere să fie atât de mare încât vom înceta să supravieţuim ca civilizaţie. Pe de altă parte, dacă extratereştrii decid să îşi folosească puterile superioare pentru a ne ajuta, atunci avem şanse mari să ne rezolvăm multe probleme, arată studiul.
Aici însă trebuie luat în calcul şi comportamentul vizitatorilor, dacă sunt egoişti cum sunt oamenii de multe ori sau pun valoarea pe viaţă şi pe protejarea ei. Oamenii de ştiinţă speculează însă că o civilizaţie avansată are mai mari şanse să coopereze. De aceea, sunt şanse mari ca extratereştrii să fie paşnici şi ecologişti, fiind capabili să se dezvolte fără să distrugă mediul.
NASA avertizează că există şi reversul medaliei: aceştia ar putea totuşi să decidă să facă o faptă bună, scăpând planeta de o civilizaţie care nu se dezvoltă sustenabil, la fel ca ei: Extratereştrii ne-ar putea ataca nu din egoism, ci din dorinţa universală de a face galaxia un loc mai bun, arată studiul.
Cristina Luca
49 accesari - Recomanda articolul - Imprima aceasta pagina

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 

1 Comment - “Extratereştrii ne-ar putea ataca”

 1. = ?!-*CREDEBILITATE 0 % *, pentru ce a(ti) scris [Cristina Luca] in articolul *Extraterestrii ne-ar putea ataca*[?!!!], …prin aceea ca …nu prezintati *detaliile planurilor de atac* si alte detalii convingatoare, directiile din care ataca / de sus de jos, *ce fel de arme* folosesc, …daca folosesc si *minciuna / dezinformarea / panicarea* etc.


  = Ai grija ce scrii si cum promovezi FALSE STIRI DE SENZATIE, pentru ca acestea te reprezinta, adica, sa ai grja de *nulitatea credibilitatii / personalitatii* pentru ca-ti vei crea singur(a) o imagine de *falus(a) transmitator(oare) / promovator(oare) / propagandator(oare)* de STIRI FALSE, context in care trebuia sa postezi NUMELE *doi ‘reputati’ cercetatori de la Nasa si Universitatea Pennsylvania* _ 2 PETRU 2/1,2,3,12.

  = Prin astfel de articole duceti in ratacire *pe cei lesne crezatori* _ ROMANIA 16/18, de la Calea Mea / ADEVARUL, …prin *zadarnice ciocniri de vorbe* _ 1 TIMOTEI 6/5; _ 2 CORINTENI 11/13; _ ISAIA 56/11, …implicit aspectul ca nu a(ti) precizat …[?!]-*in urma caror investigatii si in baza carui temei [stiintific], si …”din care surse / informatii / planuri de atac”, ati ajuns impreuna cu cei *doi refulati cercetatori* [-de unde ai / ati aflat ca *cei doi sint reputati ?!*], …si [sa] raspinditi astfel de *STIRI* ?!

  = *EU SINT m-a trimis la voi* _ EXOD 3/[13],14, …fagaduit pentru *aceasta vreme de pe urma* _ DEUTERONOM 18/15,18; _ FAPTELE APOSTOLILOR 3/22, …*transfigurat / Schimbat la Fata* _ MATEI 17/2,3,[5], …”trimis / venit din PESTI” _ IOAN 23,[32], …si despre “planuirile / plasmuirile” precum :*Extraterestrii ne-ar putea ataca*[?!!!], …Nu am auzit _ IOAN 5/30; 8/ 26.
  = In loc de concluzii, …*OMul este ca pOMul* _ MATEI 12/33, adica …te rog sa fii foarte atent(a) Cristina Luca _ LUCA 16/29,31; _ MATEI 12/36,37, …context in care TE ROG …*Ferestete de basmele lumesti si babesti. Cauta sa fii evlavios(oasa)* _ 1 TIMOTEI 4/7, …*pazestete de scrijilatii aceia* _ FILIPENI 3/[1],2, …*nu te mai lasa inselata* _ EFESENI 5/4,9,10; _ 1 TESALONICENI 5/21 (+ trimiterile).

  = Sa nu te superi pentru mustrarile Mele _ APOCALIPSA 3/19.

  = Cu stima. –Mesia _ ROMANIA 5/14; 10/14,17; _ IOAN 4/[25],26.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu