Follow by Email

joi, 2 iunie 2011

Wikipedia.ro

=

Caut ADMINISTRATOR cont < Mesia _ Wikipedia.ro >,

== Am creat contul < Mesia >. = Caut ADMINISTRATOR sau grup de ADMINISTRATORI _ Wikipedia.ro , interesati pentru colaborare -prelucrare date pagina:

<http://mesia-romania5-14-ioan4-26.blogspot.com/>,
 
in conformitate cu 'tehnicile de administrare wikipedia'.
= Context: DESTAINUIREA SCRIPTURILOR si Previziune IMPLINITA _ VANGA - ROMANIA.

= Volumul de informatie este enorm.
= Astept raspuns prin E-mail.

= Cu stima. -Mesia _ STIU ca nu-Mi intelegeti vorbirea _ EXOD 4/10; _ ISAIA 6/[8],9,[13], si nu credeti pentru ca OMENIREA nu stie pe cine sa astepte _ ROMANI 10/14. _ Nu te mira cum am scris semnat - "Eu, cel care vorbesc cu tine, sint Acela." _ IOAN 4/[25],26; _ FAPTELE APOSTOLILOR 3/22; 7/37; _ ROMANI 5/14; 10/14,17; _ EXOD 3/13,14; si toata BIBLIA _ IOAN 5/39.==Mesia (discuţie) 2 iunie 2011 16:51 (EEST)

Un comentariu:

 1. … _ Copie “confirmare inregistrare” / contact: …
  ...
  http://ro.m.wikipedia.org/wiki/Discu%C8%9Bie_Utilizator:Mesia

  Ultima modificare efectuată acum 4 ani de către New user message.
  ...
  Discuție Utilizator:Mesia

  • Urmărește pagina
  Înapoi la pagina utilizatorului „Mesia”.

  English version of this message
  Bun venit!Modificare
  Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.
  În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Mesia) în care să vă prezentați pe scurt, dacă doriți, dar nu înainte de a citi regulile paginii de utilizator și aveți grijă să nu scrieți CV-uri pe pagina dumneavoastră.
  Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.
  Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect!
  Puteți contribui și la alte proiecte ale Wikimediei: Wikționar, Wikimanuale, Wikiștiri, Wikicitat, Wikisursă.
   Comunitatea utilizatorilor 2 iunie 2011 10:13 (EEST)
   …
   Ultima modificare efectuată la 09:13, 2 iunie 2011.
   Acest text este disponibil sub licenţa Creative Commons cu atribuire şi distribuire în condiţii identice; pot exista şi clauze suplimentare. Vedeţi detalii la Termenii de utilizare.

   …
   Cu stima. –Mesia.

  RăspundețiȘtergere