Follow by Email

marți, 9 octombrie 2012

_*Arca lui NOE* _ Facerea 6/14,22; 7/1-9,[21,22]; 8/4.

Mai multi oameni de stiinta confirma descoperirea unui arheolog amator, care afirma ca a gasit resturile Arcei lui Noe in varful unui munte din Turcia.
Conform Bibliei, Arca lui Noe, corabia care a salvat de la disparitie toate speciile planetei, in timpul marelui potop, s-a oprit dupa 40 de zile si 40 de nopti in varful Muntilor Ararat.
Multi istorici si experti in analizarea scrierilor religioase au sustinut ca este vorba de Muntii Urartu din estul Turciei, scrie cotidianul Pravda.
De ani de zile, arheologi amatori sau profesionisti cauta resturile acestei corabii.
Entuziasmul lor a crescut, dupa ce un ofiter turc a facut mai multe fotografii aeriene, in care se poate distinge forma unui obiect ciudat, in varful Muntilor Ararat, in anul 1960.
Un medic American, Ron Wyatt, arheolog amator, a facut din gasirea Arcei lui Noe scopul vietii sale. El a plecat in Turcia, unde a inceput cercetarile, alaturi de cei doi fii ai sai.
Echipa lor a descoperit, la o inaltime de 1.935 metri, resturile fosilizate ale unui obiect facut din lemn, care puteau proveni de la o corabie.
Doi ani mai tarziu, in anul 1986, autoritatile din Turcia au declarat oficial ca este vorba de Arca lui Noe.
Anul trecut, un grup de exploratori chinezi si turci aflati in cautarea relicvelor biblice a anuntat la randul sau ca ramasitele gasite in varful muntelui sunt ale Arcei lui Noe.
“Nu suntem 100% siguri ca este vorba despre Arca dar, in proportie de 99,9%, despre ea este vorba”, a declarat Yeung Wing-Cheung, membru al echipei de 15 oameni, citat de Descopera.ro.
Echipa a colectat specimene din lemn, iar in urma analizei cu radiocarbon s-a stability ca acestea au o vechime de 4.800 de ani, deci dateaza dintr-o perioada ce coincide cu cea in care se crede ca a avut loc Potopul lui Noe.
De atunci, afirmatia lor a mai fost contestata de unii specialisti, dar acum ipoteza este confirmata si de alti oameni de stiinta.

****************************
 
_ Astfel de mesaje false, pentru a starni senzatie, dar prin care de fapt in mod iresponsabl este tinuta si [con]dusa lumea in ratacire _ Matei 22/29; _ Marcu 12/24, ...au mai publicat si cei de la: …

… “Descoperă.ro , …subiect: …INCREDIBIL! Arca lui Noe a fost descoperita! “, …

…in pagina carora am postat mesajul de mai jos, dar, pe care, in mod iresponsabil, …nu l-au publicat, …asa cum fac si altii, …care, refuza sa publice unele dintre mesajele Mele;

…-Urmeaza copia mesajului aferent ....[Falsei stiri: ...”Arca lui Noe a fost descoperita!”]: ...
= Subiect: ...*Arca lui NOE* _ Facerea 8/4.

= Este (o) foarte mare si "Grava Eroare", afirmatia conform subiectului articolului: ...*Arca lui Noe a fost descoperita!*, ...printr-o sumedenie de motive implicite: ...

-1) Nu exista nici o certitudine, respectiv nu a afirmat nimeni cu certitudine ca “ar fi gasit “Arca lui Noe”, ...ci, ...doar s-au facut si continua sa se faca respectiv sa se publice felurite *speculatii*, ...pentru ca nu exista statuate “principii de selectie” care sa “implice responsabilitatea” asupra publicarii ”speculatiilor”, chiar si in forma de *presupunere*, care implica de regula ...*mesaje subliminale*, in “directii urmarite”.

-2) Printre “determinantii unor astfel de speculatii”, ...se pot enumeara: ...

= a) Dorinta unora / altora, de a starni curiozitatea prin “false stiri de senzatie”, atat din motive de neseriozitate cat si din motive de inexistenta a unor “prevederi” care sa implice “responsabilitatea dovedirii”, ... in lipsa acestora fiind permise “fapte si acte” prin care “omenirea este manipulata” si dusa / condusa in “eroare si ratacire” de la *Adevar*.

= b) Comportamentul unora / altora prin care incearca sa *justifice false cercetari* ... implicand diverse cheltuieli, ...inclusiv “insusirea de fonduri” / venituri, ...atat “pentru activitatile presupus prestate”, cat si pentru “publicatiile / publicitatea” respectivelor false lucrari.

= c) Dorinta unora / altora, ... [in lipsa adevarului], …despre care [aceia] cred ca “nu va fi descoperit”, …de a schimba Isteoria /[H]Istoria Omenirii, …in sensul denaturarii adevarului, respectiv in sensul “atragerii” opiniei publice pe “false piste”, prin care, in mod implicit *denatureaza realitatea / adevarul*, precum si promovarea / provocarea de *fapte si acte* prin care incearca sa schimbe Isteoria /[H]Istoria Omenirii, …in directiile *urmarite / dorite* de cei / aceia care urmaresc / doresc, …respectiv care platesc pentru astfel de *lucrari / lucraturi*.

-3) In legatura cu “fondul articolului”, trebuiesc retinute urmatoarele aspecte: …

-A) Abundenta, [in articol], de cuvinte implicand “presupuneri – in procente”, respectiv: …”in proportie de 99,9 %”, …-*incertitudini*: …”Nu suntem siguri …”; …*ca este posibil sa fi descoperit*; …”o perioada ce coincide [-?!!-fara dovezi] cu cea in care “se crede ca …”.

-B) Prezinta “date eronate / precizari eronate” in sensul “reformulate” ale redactarilor din Scripturi, …cu referire la “Muntele Ararat”, …fata de … *muntii Ararat* _ Facerea 8/4 -*Corabia s-a oprit pe muntii Ararat*.

-C) Realizatorul(ii) de “documentare”/ [a documenta / documentare / “acte” / Dovezi], …pentru a afla *despre* – “Arca lui Noe”, …trebuie / trebuia ca *mai intai* sa fi studiat / cercetat Scripturile _ 1 Tesalonicei 5/[19],20,21, …respectiv sa fi incercat sa afle si sa faca dovada ca a[u] reusit …“destainuirea Cartii pecetluite” …pana in vremea de pe urma* _ Daniel 12/4,9 [implicit 8/26], …”[pecetluire in pilde] / *Voi vorbi in pilde, voi spune lucruri ascunse de la Facerea Lumii* _ Matei 13/[13-15],34,35, …*pana in ziua de Astazi*, …in _ Romania 11/8 (+trimiterile), …si …abia dupa aceea [si daca va reusi], …poate va intelege, respectiv …”va descoperi [urmele] Corabiei lui Noe”,…in Romania, …in caz contrar, …-“anuntul recent al grupului de exploratori Chinezi si Turci”, …”costituie /[re]constituie(ste): …*Basme lumesti si babesti, de care lumea trebuie sa se fereasca* _ 1 Timotei 4/7, …precum si: …*Cercetari fara rost, ..din care se nasc: …clevetiri, banuieli, si …zadarnice ciocniri de vorbe [ca izvor de castig] de care lumea trebuie sa se fereasca* _ 1 Timotei 6/4,5; _ 2 Petru 2/1-3.

= Cu stima. –Mesia _ Eu, cel care vorbesc cu tine, sint Acela _ Ioan 4/[25],26 – http://mesia-romania5-14-ioan4-26.blogspot.ro/

*****************************

Comentariul aşteaptă să fie aprobat.  .........de catre "Admin - infocrestin";

*****************************

...[-Bineinteles, ca ...nu, ..."Comentariul asteapta sa fie aprobat", ...[ci], ...Eu, cel care vorbesc cu tine _ Ioan 4/[25],26; 3/[16],19; 1/1,5,[11],14; 8/21,23,24, ...astept sa publicati mesajul /[comentariul] transmis de Mine - Mesia _ Romania 5/14 ].


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu