Follow by Email

marți, 3 iulie 2012

_*Toma Necredinciosul -"anonim"* _ Dialog

Nu mi-am închipuit că Iisus, la a doua venire, ne va vorbi prin internet. Apariţia anunţată a unor falşi profeţi ne va face mai sceptici şi ne va pune pe toţi în postura lui Toma Necredinciosul, cerând dovezi. Şi adevărul se va cerne în timp. Oare va fi nevoie de o reformare a Bisericii?
Oricum, mulţumesc pentru răspuns, dar nu pot încheia fără să nu mai cer o explicaţie. Faci trimitere uneori la o lucrare numită „România” (ex. România 10/4). Ce reprezintă aceasta?

Cu respect
Aeleden
Răspundeţi
-“Aeleden”, …-Volumul de informatie in ce priveste destainuirea Scripturilor, potrivit _ Ioan 4/25, …[implicit volumul de informatie transmis / continut in mesajele Mele / mai sus], …este enorm, …[si], daca pana acum [inca] nu ai inteles prea mult(e), …inseamna ca te confrunti [in sine] cu “unele probleme de perceptie / de intelegere” ...astfel ca oricat as vorbi, ...ar persista “neintelegerea”, potrivit _ Is.6/[8],9; _ Romania 11/8; _ Mat.19/11;

-Daca nu ti-ai inchipuit nimic despre comunicarea prin internet, macar [poate totusi] ti-ai inchipuit ceva, cumva despre comunicare ...-Ce anume ?
-Despre comunicarea potrivit _ 1 Corinteni 14/21, ce parere ai ?
-Cum i-L vei recunoaste [sau] dupa ce vei [re]cunoaste pe Acela asteptat la “venirea a doua” cum ai scris [?], astfel incat sa nu fii inselat de vre-un “profet fas”?

= Referitor la: ...-“ Oare va fi nevoie de o reformare a Bisericii?”, ...

...-[iata], ...voi repeta ceea ce am mai scris, [dar nu ai citit cu mare atentie / sau poate nu ai inteles], ...poate vei intelege mult mai mult(e) decat despre “o reformare” _ Faptele Apostolilor 7/[48],49;

= Va recomand sa incercati sa “cititi si sa recititi” Cartea chiar daca este “pecetluita” _ Daniel 12/4, si “cunostinta va creste” / *cercetati* _ 1 Tes.5/[20],21; _ Ioan 5/39;

= [Si], sa nu zici ca nu-ti voi da un raspuns la ultima ta intrebare, ...[incomplet deocamdata, in contextul ca nu ai dovedit ca ai inteles prea mult(e) din multitudinea de precizari referitoare la “Romania”, d(in) mesajele de mai sus, ...context in care i-ti recomand sa accesezi si blogul Meu prin “clik” pe *Mesia*], i-ti spun deocamdata, ca:

-Denumirea *Romania* contine “pecetluit(e) esoteric”, ... mai multe detalii ...“implicite” despre Taina lui Dumnezeu, ...pe care, deocamdata, ...nu le pot destainui, decat ...cum ai zis in mesajul tau: ...“la finalul asteptat” _ Matei 24/14, ...pentru ca, deocamdata, ...sint “unii care vor sa desfiinteze *Romania / Poporul Roman* ...[implicite _ Isaia 6/[8]-13; _ Romania 1/15; _ 1 Petru 2/9], ...[si] care in mare parte au reusit sa manipuleze [toata] omenirea, in scopuri proprii / distrugatoare”; ...-Credeti ca este intamplatoare starea in care a ajuns / a fost adusa / se afla *Romania* [?!!!] _ Luca 17/37; _ Matei 24/[27],28.
= {Raspunsul a intarziat, pentru ca i-Mi este restrictionat accesul la internet de catre RCS & RDS, ...in paralel cu multe alte(le) _ Romania 11/3, ...prin feluriti “agenti” deghizati}.
= Cu stima. –Mesia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu